15 juli 2013

Lykken er… når den sidste flyttekasse er pakket ud og smidt på bålet

 

 

IMG_5473

Ja altså, de er endnu ikke klasket sammen og decideret på bålet endnu, men det er der de vil ende. Lige nu er de endelig tømt, og jeg siger jer.. følelsen er ubeskrivelig.

 

Armene til trods fik jeg en raptus i dag, og nu er stuen malet næsten færdig. Eneste som mangler er panelerne, men det er mindre væsentligt, for med de sidste vægge malet, kan jeg nemlig nu i ro og mag få bøgerne stablet, og så.. begynder det virkeligt at ligne noget herinde. Ingen reoler betyder alternativ tænkning og løsning, og det bliver det så. De må stables og bunkes på bedste vis.

 

IMG_5468IMG_5469IMG_5474IMG_5477IMG_5478

Når jeg i dag valgte at trodse de sovende hænder er det fordi jeg går med en bekymring om hvad lægen kan finde på. I værste fald sender han mig måske hjem med en slynge om armen eller noget, og så ville det simpelthen få mig til at gå helt i spåner over at stuen var gået i stå. Ved da godt at det er helt åndssvagt at male nu, men altså.. I ved…  det er sgu svært at være passiv.

4 kommentarer:

 1. Hej Henriette. Må jeg foreslå, du bortgiver dine brugte flyttekasser; de ser jo pæne ud?? Det er synd at brænde dem, når mange har brug for dem. Det er gratis i Den blå avis, eller spørg dig omkring. Mange sommerhilsner fra Pi

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Pi. Det kan der da være noget om. Et par stykker af dem er lidt medtagede, men.. de andre kan snildt genbruges.

   God ide og tak for tippet. Bare jeg dog selv tænkte på det.. I Brønshøj :))

   I lige måde og sov godt ik
   Kh Henriette :))

   Slet
 2. Jeg sidder lige og tænker at du sikkert har været der, men mon ikke du kan finde inspiration til den der bogstabling på Pinterest...? :)

  SvarSlet
 3. Tænkte også på at du skal da ikke brænde flyttekasserne. Du kan da også prøve at sælge dem. En lille skilling til nye planter til haven :)

  SvarSlet