Når nu jeg ikke kan grave eller andet udendørs, så kan jeg da heldigvis lege madblogger for en dag..
Dagens køkkenleg endte med en pesto af skvalderkål og basilikum, ud fra princippet hvadharjegligepålager.
Man tager:
Nemmere kan det da ikke være vel :-)
Mål er ikke så væsentlige, da man hele tiden kan tilsmage, men konsistensen skal være sådan lidt grødagtig. Det er olien med til at fremtrylle, og når blenderen kører hælder man langsomt olien ved, indtil det ser .. ja altså rigtigt ud ik..
Velbekomme og god fornøjelse.
Hvordan smagte det?? :-)
SvarSletDet smagte helt vidunderligt og af sommer :) Kunne endda godt have taget endnu mere smag af det grønne synes jeg.
SletOg skvalderkål i pesto smager skønt!
SvarSletLavede det for nogle år siden, men der var ikke så vild smag i, men med basilikum i kan det være at der er mere smag i :0)
Tak for tippet, Henriette.
Knus og god nat ☺