03 juli 2013

Pesto af skvalderkål

 

 

 

Når nu jeg ikke kan grave eller andet udendørs, så kan jeg da heldigvis lege madblogger for en dag..

 

IMG_5193

Dagens køkkenleg endte med en pesto af skvalderkål og basilikum, ud fra princippet hvadharjegligepålager.

 

Man tager:

IMG_5181

IMG_5182IMG_5184IMG_5185IMG_5186IMG_5187IMG_5188IMG_5189IMG_5190IMG_5191IMG_5192

 

Nemmere kan det da ikke være vel :-)

 

Mål er ikke så væsentlige, da man hele tiden kan tilsmage, men konsistensen skal være sådan lidt grødagtig. Det er olien med til at fremtrylle, og når blenderen kører hælder man langsomt olien ved, indtil det ser .. ja altså rigtigt ud ik..

 

Velbekomme og god fornøjelse.

3 kommentarer:

  1. Hvordan smagte det?? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte helt vidunderligt og af sommer :) Kunne endda godt have taget endnu mere smag af det grønne synes jeg.

      Slet
  2. Og skvalderkål i pesto smager skønt!
    Lavede det for nogle år siden, men der var ikke så vild smag i, men med basilikum i kan det være at der er mere smag i :0)
    Tak for tippet, Henriette.
    Knus og god nat ☺

    SvarSlet