04 juli 2013

Sneglerunden og kaffen, det bedste morgeritual ever

 

 

 

IMG_5150

Jeg elsker bare mine morgener for tiden. Runden og den første kaffe er taget allerede ved sekstiden, og nu sidder jeg så her med den bærbare i sofaen. Klar til halv ti, hvor Monty viser havetips. Iøvrigt kan jeg da fortælle, at beslutsomhed og systematik betaler sig, i skøn forening med gåvæksneglepillerne. Det der tog en time til at begynde med, tager nu kun fem min!  Tre snegle blev det til i dag, og dem gad jeg altså ikke bruge vand og strøm på, så de blev klippet. ADR…  Det betyder selvfølgelig at runden ikke bliver så lang, meeen så kan man jo lige nusse og pille lidt ved blomsterne, kigge på himlen og marken, og smile til stilheden.

 

 

Det er bare sommerferie.. også for mig

2 kommentarer:

 1. Husk at samle de døde snegle sammen. De tiltrækker nemlig bare flere levende 'kanibaler', hvis de får lov at blive liggende.
  God dag på sydhavsøen :0)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette.
  jeg har fulgt din blog gennem flere år - og hvor er dine indlæg blevet skønne og livsbekræftende, efter at du er flyttet til Lolland.
  Jeg er så glad på dine vegne over alt det skønne du oplever og alt det herlige du kan se i de små hverdagsting.
  Bor selv på landet og er sikker på, at det gør godt for sjælen. De tidlige runder med kaffen tager jeg også - dog ingen snegle her :)
  Ha en dejlig sommer. Få samler nogle kræfter til vinteren :)
  kH Pernille

  SvarSlet