09 juli 2013

Sommerslib, maling, kaos og musik

 

 

Sådan nogenlunde kan man vel sammefatte tirsdag i Fuglse..

 

Det skrider langsomt fremad med indersiden af huset, og da jeg har ting at rykke rundt på, efterhånden som malerpenslen arbejder sig fremad, ja så ligner arbejdsområd nærmest en ulykke. Endnu mere fordi jeg ligeså godt, inden alt kommer på plads, kan få slebet de møbler og hylder som alligevel skulle have en omgang. Sååå… her er gang i stort og småt og allermest i, at holde mig selv fra at begrave mig under dynerne. Medicinen får jeg først i morgen, for NU har jeg fået ny læge og ham kan jeg ringe til i morgen tidlig. HEP!!

 

 

IMG_0096IMG_0101IMG_0103IMG_0105IMG_0107

 

Ihh hvor det bliver fint. Snart er jeg hele vejen rundt og så.. har jeg en stue med system, og tjek på sagerne.

6 kommentarer:

 1. Det bliver godt, når du får det du har brug for.
  Og forventningen er lyder også til at være ren glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det Tante :) og forventningsglæde er altid en dejlig tilstand ik :))

   Slet
 2. Det skal være galt inden det bliver godt, siger man jo. Ved du hvad...det ser såmænd fint ud. Det ligner organiseret kaos og så går det nok. Det bliver helt sikkert flot. du skal jo også tænke på at du har haft gang i mange ting. Tænk bare alt det du har nået i haven. Flot gået Henriette :-) Vær ikke for hård ved dig selv !

  Hilsen Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Lone, og ligenu er jeg bare sur på mig selv over, at min arm giver problemer hihi. Jeg ER nået langt jo :))

   Tak og mange knus og kig forbi, husk nu at du er velkommen..

   Slet
 3. Du er bare sej Henriette - alt det du kan helt selv. Du skal klappe dig selv på skulderen og være stolt. Faktisk har du givet mig mod på selv at leje hus på landet igen, så i dag var jeg ude se på et, der også trænger til nogle bøtter maling. Det bliver første gang i mit lange liv, at jeg selv skal stå for det hele. Det havde jeg nok ikke turdet, hvis ikke du havde vist, hvad du kan. Det er jo lige meget, om det tager 2 til 3 mdr, at blive færdig. Det er resultatet der tæller og glæden derved.
  Held og lykke med lægen i morgen.

  Hilsen Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle, det er da en af de bedste beskeder jeg har modtaget herinde :) Hvor er det bare fedt at høre, at jeg har inspireret og givet mod på at du tør.. For selvfølgelig kan du da også. Og du er SÅ velkommen til at skrive og spørge om råd. Eller til at kigge forbi her. Send mig en mail, så finder vi ud af det også :))

   HEP! og du er sikkert sejere end du selv tror Helle.

   Kh Henriette

   Slet