09 august 2013

Hold da op hvor jeg bare er i stødet i dag, eller… jeg har sgu bagt knækbrødssmåkager!!

 

 

Jeg havde engentlig stillet en hjemmebagt kage i udsigt, men øhh.. lidt et problem når man mangler både mel i rette mængde, OG æg. Jeg ku godt have lavet en crumble måske, men jeg fik altså lyst til at bage knækbrød, så det må mine besøgende bare nøjes med.

 

To forskellige slags er der. En til ost eller bare for sjov med kommen i, og en sødligere med  kokosmel og hakkede nødder. Begge dele er også super med lidt god syltetøj på og så er det altså kagen for i dag. BASTA!  ( Man skal bare være glad for, at de ikke også er med fluer skal man, for så snart jeg tændte ovnen og åbnede vinduet, skal jeg da lige love for at det blev en kamp om retten til en plads ved bordet. Adr.. )

IMG_6220IMG_6221

 

Nu nyder jeg lige et par stykker til kaffen, og så skal Malous rettesnor på hjemmelavede ristede løg studeres, for jeg elsker nemlig de sprøde tingester, og da jeg har løg på lager, men igen ristede såååå…

IMG_6223IMG_6224

Iøvrigt var det faktisk hende, som forærede mig et mandolinjern i tiden på krisecenteret, så måske det lige var på tide at jeg fik modet til, at afprøve sådan et apperat. Eller hva.. ?

1 kommentar: