09 august 2013

Pelsede weekendgæster

 

 

 

IMG_6129

Jeg har lidt travlt i dag. Jeg skal have ryddet op og sørge for at gulvene er klar til besøg. I weekenden kommer her nemlig 4 små killinger på besøg!  Jeg elsker jo dyr, og for at få mig til at tænke på noget andet, så mener ejeren bestemt at jeg skal opleve sådan et par baryler på tæt hold. Jeg har aldrig haft katte i eget hjem, så jeg er spændt på hvordan det vil gå. Heldigvis er her jo plads, meeen jeg har vist lige et par strikkekurve eller 10 som skal af vejen..

 

Jeg lover at tage mange billeder og så skriver jeg når der lige er tid til det. De bliver til min fødselsdag på mandag,

3 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg beder til, at du ikke har katteallergi! Det må være en klog udlejer du har, jeg lover dig, med sådanne 4 i huset, glemmer du ALT om dine problemer! Hilsen Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg sågu også Mette, men risikoen er er jo så det er godt at jeg lige kan prøve om jeg kan tåle dem :) Det er ikke udlejer, men skovhuggere som kommer på besøg, NU skal det syge nemlig skæres ned og så mangler jeg også det stykke af hækken jeg ikke kan nå selv med min rosensaks, hihi.

   Har fået din mail og skal nok svare, jeg har bare svært ved at huske det hele lige nu. Mange knus og gid du boede her i nærheden ;)

   Kh Henriette

   Slet
 2. Ja pas godt på dit trikkegarn...det elsker katte og husk de kan komme højt op...:-)

  Så kan du jo bede skovhuggeren om at også fylde bilen op med brænde til dig..;-)

  Elsker katte, og specielt min egen dejlige hvide Putte som jeg købte af dyrlægen kun nogen mnd. gammel. Den var indleveret til aflivning, men min dyrlæge prøver altid at finde nye hjem i stedet for at aflive raske dyr. Så for 250,- fik jeg en kat der var steriliseret, chippet og vacineret..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet