06 august 2013

Jeg har lavet en kollage

 

 

 

page

 

Frihuset viser billeder fra seerne. Vi skal vise hvad frihed er for os, og nu har jeg sgu sendt et bidrag ind. Selvfølgelig synes jeg slet ikke eet billede forslår når jeg skal illustrere, hvad frihed er for mig, da selve livet hernede i den grad er hele begrebet. Så jeg har taget chancen med en lille collage, og så må vi jo se om den kommer gennem nåleøjet hihi.

 

I går var jeg mere frisk og fik lavet noget udenfor. Det viser jeg senere, for i dag er igen kvalme/migrænedag, og selvom jeg virkelig af et ærligt hjerte taler om frihed og min glæde ved at bo her, så ER der stadig problemer som bare ikke kan løses, og netop de er ved at gå op for mig, så ja.. jeg har været dårlig nu i over en uge. Det er bare dårlig timing, at det falder sammen med den anden svære nyhed, men sådan er det.

 

( næste gang jeg har haft en periode på hele tre mdr uden smerter, skal jeg vare mig for at skrive om det, for det er jo ironisk at jeg kort efter går helt ned med det igen)

3 kommentarer:

 1. Hej Henriette
  Jeg håber at du har nogen at tale med om de problmer, som du siger ikke kan løses. Jeg har den opfattelse, at alle problemer kan løses, måske bare ikke med den løsning som ligger først for.
  Så tal med nogen, så du ikke skal gå og være dårlig og syg længere end nødvendigt.
  Knus

  SvarSlet
 2. Smukt.Gid jeg vidste hvordan man gjorde det der og gid jeg kunne løsne op for knuden som dine ploblemer laver i dit liv ; ) Knus Rikke

  SvarSlet
 3. Aaaand the Oskar goes toooo ........... HENRIETTE!!!!! :D :D
  Det er da en underskøn collage du har lavet (jeg er særlig vild med dit 'snegle-snapshot')
  Jeg kan desværre ikke se TV2-fri, men kunne jeg ville jeg glo øjnene ud af hovedet indtil dit billede kom på og hvis ikke det gjorde ville jeg ringe ind og gøre mig utilbens indtil det gjorde :o)
  Søde ven da - hvad kan vi andre herude ved skærmene gøre for dig og for at du får det bedre? Der MÅ da være noget vi kan gøre ....
  Kærligst Sanne

  SvarSlet