06 september 2013

En glæde på en spildt dag

 

 

IMG_7142

Små smukke detaljer.

 

 

Jeg har været stresset i en grad, så jeg for første gang i månedsvis har taget en beroligende pille. Et mindre tilbageslag, og jeg har sovet hele dagen. Sådan må det bare være for i dag og nu har jeg taget en til, så jeg kan sove lige til i morgen. Der vil jeg tvinge mig selv til at stå, og gå ud i haven. Der er masser af gøre, og jeg ved det vil være godt for mig, at mærke luften og vidderne, men det bliver svært. Impulsen til bare at blive under dynen er virkelig stærk og trækker i mig.

 

Vi ses i morgen.

5 kommentarer:

 1. <3 - Ved ikke hvad jeg ellers skal byde ind med

  SvarSlet
 2. Ja man kan da se at der er et eller ander der generer og gir dig alergisk reaktion. Hvis det er husdyr siger de kloge eksperter at man skal skaffe sig af med dyrene, støsuge - støvsuge og her er det ikke kun gulve men også tæppe, puder og plaider samt møbler man skal støvsuge. Og hver gang man støsuger får man fjernet lidt men det tager rigtig mange måneder før det er ude af ens hjem. Desuden kan de der boede der før jo også have haft husdyr så de allerede var i huset da du kom, og hvad med dem du fik sofaen fra - og andre ting i dit hjem....osv. Ventetiden på at komme til speciallæge og få lavet en priktest kan du ikke lave om på, men frisk luft og støvsugning det kan de jo gøre - så prøv om du ikke kan komme ud af dynerne og igang, istedet for at tænke på hvad nu hvis.... osv. Det kan du jo ikke gøre noget ved før du ved hvad du skal gøre noget ved - åh man er så god til at male fanden på væggen nogle gange i tankerne. Prøv at fokusere på her og nu og det du kan gøre noget ved, og hvor blev så lige din kamgejst af , du er sku sej. Og når det klør og svier osv så prøv at beskæftige dig med noget du godt kan lige at gøre, og aflede dine tanker, det hjælper altså på mig når jeg har p...ondt, det hjælper at blive optaget af noget andet så man får flyttet focus. i morgen er en ny dag. Tiden efter operationen skal du ikke være så nervøs for, min erfaring fra 2 håndoperaioner, hvor jeg fik lavet nye led i tommeltotterne er at det er utroligt så kreativ man er til at findenud af at klare sig på en eller anden måde så man både får mad, drikke osv - og det er jo egentlig også så kort tid det står på. God vind og ud af dynerne og kæmp. Du kan!!!!!!

  det er ment som et kærligt skub ElinF

  SvarSlet
 3. Noget andet, som haveejer må man ikke gå og klø sig i øjet :-) . Der er en del ellers helt uskyldige planter, hvis saft eller støv man helst ikke skal have i øjne og omgivelser. Det er noget man vænner sig til at lade være med. I min have f eks er der hele tiden nye almindelig vortemælk, som jeg lige rykker op nærmest dagligt, når jeg ser dem. Det ville ikke være godt at klø sig i øjet bagefter. I det hele taget skal man være forsigtig med at gnide noget ind i øjne og omgivelser, og det gælder også cremer. Jeg mener, du skrev, dine øjne kløede selv om du smurte med creme. Cremer er en dålig ide, da det stopper tårekanalerne, så øjnomgivelserne hæver.
  Jeg har dage, hvor det føles, som har jeg sand i øjnene, som påvirker mit syn. Jeg får lyst til at klø "sandet" væk, og må blinke hele tiden, som er meget ubehageligt. Det er hos mig tegn på, at jeg har drukket for lidt vand. Når jeg får drukket nogle store glas vand, hjælper det efter en tid, og fortsætter jeg med at huske at drikke vand, går det helt væk, Jeg går ud fra, at det, der klør, er ophobning af kroppens affaldsstoffer.
  Jeg synes ikke, det ser så slemt ud, på dit billede af øjne med omgivelser. Sådan ser det f eks ud, efter man har grædt, eller tidligt om morgenen efter en god middag. Jeg tror ikke, der er mange, som kan fremvise store skønne nærbilleder af øjnomgivelser efter søvn, efter man har nået en vis alder :-)
  Stop med at klø dig i øjet, brug ikke creme, husk at drikke vand og gå hysterisk i gang med støvsugeren. Når du har fået priktesten, vil du vide, hvor du ikke behøver passe på og kan tage det lidt nemmere. Hilsen fra Mette, og så siger du bare til, når du er træt af alle de "gode" råd :-)

  SvarSlet
 4. Henriette - Du sover nok nu - men !!! Du skal vide at ingen dage er spildt - Du har forstået at få dit liv til at fungere - og hvad betyder det dog at du sover og har lyst til at få stressen ud af livet? - Du ved hvad der skal til og DERFOR er ingenting spildt - Du får det jo bedre af det, så smid den dersens samvittihed eller hvad det nu er meget langt væk, ud til ham der ville give dig en "gave" så han måske for lidt medmenneskelighed?... NEJ!!! Ingenting er spildt!!! Et klem til dig fra en der ikke kender dig ;)

  SvarSlet
 5. Hejsa.

  Har forsøgt at skære lidt ned på mit net-forbrug i denne dejlige sommertid, men har alligevel kigget ind til dig nu og da. Bliver altid glad, når jeg ser, at de nye frie omgivelser gør dig godt. Selvom jeg ikke altid får lagt en hilsen, er du tit i mine tanker; Jeg tænker såmænd af og til, hvis Henriette kan bevare godt humør og gåpåmod, ja så skal jeg da ikke klage over småting. Du er altså virkelig et værdifuld bekendtskab for mig.

  Håber også skuden vender lige om lidt, så du kan gå den mørke tid i møde med sindsro og godt helbred.

  Mange hilsener Hanne.

  SvarSlet