06 september 2013

I dag er det sgu godt nok slemt

 

 

IMG_1723

Det svider, brænder, klør og strammer i en sådan grad, at jeg ikke engang orker at tude over det, eller af betydningen af det. Så jeg har kontaktet min læge igen, synes lige pludselig at to uger er længe at vente. Øjendråber er på vej, og jeg er sendt videre med et telefonnummer til en ørelæge!!!, som er der man kan få en priktest. Endnu har jeg ikke opnået kontakt, men jeg er ved at lære på egen krop, hvad det vil sige at bo et sted med lægemangel.  Bum bum.. vente vente. Så det gør jeg. Tålmodigt.

 

Derudover har slugt min benadryl, og tålmodigt venter jeg også på at den virker.

 

Tålmod kræver det også at vente på at blive ringet op fra kommunen, så i det hele taget ruster jeg mig og prøver at tænke på alt muligt andet end, hvad det her kunne handle om.

 

**************

IMG_1712

Ville egentlig have været i haven i dag, men blæst og en udtalt træthed har besluttet for mig, at jeg lader være. De løg jeg har liggende klar til, at putte i jorden kan vente helt til december om det skulle være, og da jeg jo lige nu slet ikke ved hvad fremtiden bringer, skal de altså ikke i den jord der er her.. Ku være det gik hen og blev spildte kræfter, og DEM må jeg sørge for at spare på.

 

Det er lidt som et deja vú. Af den slagst man IKKE vil opleve vel at mærke..

 

Denne væren et sted, hvor jeg slet ikke ved om jeg kan blive. Det i sig selv er en lidt for bekendt fornemmelse, som kan trække mig ned til et sted, der ikke er til at holde ud at være.

 

Så derfor kære og meget vigtige læsere

IMG_1703

Strikker jeg sgu bare. Som en besat, og så meget som jeg nu kan med de hænder jeg også bøvler med. Strikker fordi der om lidt vil være en periode på op til 10 uger, hvor strik og iøvrigt også skriverier her, slet ikke kan lade sig gøre, og er jeg RIGTIG heldig, så rammer de uger sgu nok lige ned midt i den mørkeste tid på året. Omkring vinter og jul feks.. 

 

Jeg giver ikke op, og jeg bevarer troen på tingene, men jeg måske nok liiiidt nede i dag. Gid nogen dog ku komme og bare være lidt hos mig. Sorry…

11 kommentarer:

 1. Hvor er det synd, at du ikke bare kan nyde det ellers gode liv, du har nu.Jeg tænkte, om du har sovet i stuen i nat, og om det kan være katteallergien, du omtalte tidligere. Selv om kattene ikke er der mere, vil der stadigvæk være fint "kattestøv" en tid endnu. Der ser bestemt ikke støvet ud hos dig men alligevel kan det være, du skal rigtig meget i gang med støvsugeren. (Kan det være bivirkninger/allergi ved medicin mon). Hilsen Mette.

  SvarSlet
 2. Jeg vil lige tilføje, at din strikkeø bare ser så hyggelig ud. Med en god bog, strikketøj, tv, mad på lager og brænde, kan det sne meget udenfor, uden det behøver genere. Det vil bare gøre det endnu mere hyggeligt. Desværre kan jeg ikke kigge ind, da jeg bor langt væk og skal krydse 2 farvande. Og så er jeg måske en omvandrende kattestøvsbombe for dig lige nu. Ærgerligt du ikke kan have kat, katte elsker hyggelige strikkeøer med vinterhygge.

  SvarSlet
 3. Det der med 10 uger .... altså hvis du skal opereres for karpaltunnelsyndrom, så har jeg hørt at det er 2-3 uger .... én jeg kender har lige fået det gjort, og hun var igang igen efter 5 dage .....
  så det behøver ikke være så træls :o)
  Sanne

  SvarSlet
 4. Jeger opereret for kts. Og strikkede så snart bandagen kom af, efter en uge ( også mens jeg havde den på, men fortæl det ikke til nogen ) Det eneste jeg ikke kunne i 6 uger, var at vaske op, men det var måske indbildning😃😃
  Så hvis det er det der plager dig, i henhold til ikke at kunne noget, så slap bare af !! Det er for ingenting at regne, og bedst af alt : den forfærdelige brændende fornemmelse der kommer når man bruger hånden for meget ( den jeg ikke kunne sove for, fordi den kom hver gang min hånd var. I en bestemt stilling) forsvandt øjeblikkelig, efter operationen!!
  Hanne

  SvarSlet
 5. Jeg kender 2 der har blevet opereret får det samme og de var tilbage på job efter 8 dage, begge bruger computer på deres arbejde.
  Den ene var blevet opereret i begge arme.
  Det er da ellers noget af et skønt strikkehjørne du har fået lavet ud af den nye sofa..:-)
  Det ser så hyggeligt ud..:-)
  Løg kan du plante i krukker og tage med hvis det nu skulle være.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Tak for tippet Hyggetrold. Det er noget jeg aldrig har tænkt på, og som med cremen jeg har brugt kan det da helt klart godt være en årsag.

  Det vil jeg finde ud af.

  Mange knus og tak
  Henriette :)

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet