05 september 2013

Jeg har overtaget en sovesofa, og sådan gik det til at jeg nu har en strikkeø

 

 

Jeg overtog i Brønshøj Sisses aflagte sofa. Den har tjent mig godt, men hernede har jeg hårdt brug for en sovemulighed i stuen når kvalmemigrænen slår sin klo i mig. Trappen ned fra første er svær at komme ned af nemlig. Den gamle er nu af jeres udsendte skrællet for betræk, der skal genbruges til andre formål og derefter maset udenfor. Ikke nogen nem opgave, men… nu står den der. Klar til lossepladsen.

IMG_1705

 

I stuen står nu denne her:

IMG_1710En topersoners sofa med udtræk. Farven er måske ikke lige mit eget førstevalg, men intet er så slemt at det ikke kan pimpes, og i efterår/vinter sæsonen er den perfekt. Næste forår kommer de blå/hvidstribede stofbaner på igen.

 

For nu er den slået helt ud, fordi jeg lige vil prøve at sove i stuen. Mærke om det gør en forskel på kløen. Udslået bliver den til en skøn flyder, der dog nok lige skal hjælpes lidt på vej i komfort ved ryggen, men mit lager af puder og tæpper til vinterbrug er nu på plads. Rundt om denne lille ø af bekvemmelighed har jeg placeret alt, hvad jeg har af ting, sager, dingenoter og alskens andet strikkehejs. Er  lidt af en hulebjørn om vinteren, og da jeg jo er enehersker på matriklen, bliver det som jeg har lyst til.

IMG_1713IMG_7121

 

Foruden de to nyeste projekter jeg har gang i, har jeg også de to hæklede vintertæpper inden for rækkevidde, så jeg kan hækle videre på dem når lysten er til det. De pynter i sig selv og passer fint til sofa og efterår, hvilket jo er helt bevidst. Jeg kan bare ikke ha sommerfarvede tæpper fremme om vinteren. Det er NO GO. På samme måde skifter mit køkken også ham i denne tid. Har skrevet det før og jeg gør det gerne igen..  HADER at spise vintermad af blomstrede sommertallerkener. UFF da.

IMG_7122IMG_7124Sofaen passer tilfældigvis også til en gammel skammel, jeg har haft stående i flere år. Den venter på sit hørbetræk, men lige nu får den så lov at være.

 

Og ja.. jeg ved det godt. Jeg er nok lidt sær på den facon, for hvor andre fra deres sofaer kan nyde udsigten til kunst og bøger, ja der kan jeg fra min se:

IMG_7136

Og:

IMG_7117

 

Sidst men ikke mindst er der igen lagt lidt årstidspassende frem på fadet. Bare for sjov og til pynt. Og fordi jeg elsker at kigge på det. *fnis*

IMG_7132

 

 

 

Hmm… jeg er sgu nok ikke helt rask! 

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare skønt ud! :D

  Jeg har det selv med at tage kreative ting med ind i sofaen, når jeg har det skidt, og ikke kan magte at sidde ude i balsalen.. ;)

  Stort efterårsknus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det Jannie :))

   Tak og i lige måde.

   Knuuuuuus

   Slet
 2. Hold op hvor er det lækkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes du det Pernille ?? Taaaak da :))

   Slet
 3. Smadder god ide med sovesofa i stuen. Der bliver dejligt lunt til vinter, når du får gang i brændeovnen. Jeg forstår altså ikke, hvorfor du ikke sælger den Ektorp sosa på DBA. Jeg gav 800 kr for en to-personers for en måned siden. Så havde du et tilskud til briketter.

  Knus Helle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er desværre ikke en ektop Helle, men en ældre model der er helt slidt ned i sæderne. Man kan ikke længere få betræk til den heller. Men du har da ret, men jeg tror bare ikke den kan sælges fordi man sidder så dumt i den. Men.. jeg prøver sgu da alligevel .-)))

   Knus til dig

   Slet
 4. Jamen Henriette! Det er jo overhovedet ikke vinter endnu. Hvis du tænker i de baner allerede, bliver den da ulidelig lang.
  Før de seneste to vintre havde vi meget milde vintre. jeg opholdt mig i haven helt frem til først i december - godt nok med tepauser indendørs, hvis det ind imellem blev lidt køligt.

  Jeg håber og tror på, at vi får sådan et efterår igen, hvor man kan sidde på en bænk med tykke hynder og indsvøbt i vattæppe, alt imens man strikker derudad, kigger sig omkring og nyder stilheden. Godt hen i oktober og november bliver det nok nødvendigt at arbejde lidt derude; men det er jo også skønt.

  Nyd nu sommeren lidt endnu
  og afkort vinteren så meget som muligt

  Happy Knitting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Vi ved jo, du ikke er helt rask :-) Men når det er sagt, så synes jeg, du er mere rask end mange andre, der ingen passion, glæde og indhold har i deres liv.

  Du formår disse ting, på trods af meget svære vilkår, og det er i min verden er være mere rask end de fleste. Jeg synes, du er en mester i hygge og kan kun tage hatten af for dit livsmod og kæmpen på trods. Knus

  SvarSlet