15 november 2013

Der rykkes og knokles i dukkehuset

Ingen nye billeder endnu desværre. Mobil i udu og glemt kamera I ved..

 

 

I dag er jeg godt nok flad, men der skal alligevel tages fat, for tiden går og der er kun to uger tilbage at flytte i.

 

Jeg har fået flyttet en del i går, så fredag bliver med tændte stearinlys i Rødby, medbragt kaffe og garnpåpladsireoler hygge.  Jeg er ganske enkelt nødt til at gøre det som det første, da det fylder midt på gulvet og andet ikke kan komme ind i stuen før poser og sække er fjernet.

 

Det gør nu ikke noget, at det er det jeg skal lave i dag, for det er i det mindste noget jeg kan lide, og jeg kan gå og slappe af med det samtidigt. Det er ikke ringe på en fredag.

 

54c828675e152a437d1897f037405688

Jeg prøver… MEN:

 

16430_515150528535708_1353473413_n

 

5 kommentarer:

 1. Altså hvor er jeg glæder mig til at se billeder fra dukkehuset, og hvordan det bliver indrettet. Du skrev om en julekalender, som alle rådede dig fra at lave, så du ikke bliver mere stresset. Jeg synes heller ikke, du skal bruge energi på en,, men,,, en julekalender hvor der kan åbnes en låge til et billede fra dukkehuset, det ku jeg godt tænke mig. Det behøver altså ikke være perfekt julet, det kunne være i den helt gamle ånd, at til sidst,... "så blev det alligevel jul i dukkehuset".
  Bare sådan lidt ønsketænkning, jeg forstå helt, hvis der ikke er energi til det.
  Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
 2. FED ide Mette. Den er hermed taget og jeg glæder mig allerede til at få den sat i system og lavet. Super duper TAK og mange knus til dig

  SvarSlet
 3. Det vil jeg glæde mig til at følge Henriette, og mange tak for det fede citat. God fredag aften til dig!

  SvarSlet
 4. Hej Henriette.
  Det er en rigtig god ide. Det er spændende at følge din indretning. Det ser ud til, at det går hurtigt fremad med flytningen. Dine stuevinduer ser allerede hyggelige ud. Håber ikke du ryger ind i dårligdom.
  Hilsen Kaja

  SvarSlet
 5. Jeg synes, du klarer det fantastisk!! Og det bliver supergodt. Hepper herfra!

  SvarSlet