20 november 2013

Det nødvendige motto

 

 

46fe5171cfc598f599865135d4ceda1d

‘ nuff said ‘ …

 

 

I går blev alle planer om vandret afslapning skudt i sænk, og jeg var på farten fra kl 10 til kl 17.  En hel arbejdsdag faktisk, hvilket viser sig i dag. Jeg gider ikke repetere smerteniveauer og andet kedeligt, men senere er jeg NØDT til at se om jeg kan rejse mig, for her er så koldt i huset i dag at jeg ligger under dynen med tre lag tøj. Det kan måske skyldes, at når man er utidig føles alting en grad koldere, men mest er det nok fordi jeg glemte at indkøbe briketter…  Så jeg SKAL bare afsted igen i dag.

 

At flytningen nu er fastlagt med flyttemand betyder også, at jeg har måttet koordinere flere andre praktisk ting, og det er nu på plads via telefonen.  - TJEK’

 

Jeg vil se om jeg så også kan huske ingefær..  der må vist effektive midler i brug nu. Er der andre tips fra jer, som kan bruges i en snæver vending til at hæve energi/helse barometeret nogle nøk opad??

 

ALT som virker har interesse :-)

 

 

( længe leve mit efterhånden godt fyldte bagkatalog af illustrerende fotos. Der er ALTID mindst eet billede som passer til mine tekster, eftersom jeg lever i en evig gentagelse af fortiden i nutiden ..)

4 kommentarer:

 1. Nødder - alle slags nødder er gode for kroppen - giver energi og styrker immunforsvaret. Nødder af hvilken som helst oprindelse indeholder en god del magnesium som styrker nerve banerne hvilket giver mere ro i kroppen. Men ellers kan jeg anbefale tilskud af magnesium som kan købes i et hvert supermarked - jeg bruger dem selv holder mine kramper væk (jeg har diabetes) - mine sønner som har autisme mærker også tydelig bedring - hvis de glemmer at tage deres magnesium så kan de mærke det ret hurtig.

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT, mange tak for det. Jeg er klar til at købe nødder i morgen håber jeg :) Og magnesium. Iøvrigt.. TO autismebørn Ina... Det må også kræve sin kvinde tænker jeg, men det glæder mig at høre at du har gode tips til at lette lidt på hverdagen.

   Mange knus
   Henriette

   Slet
 2. Til kategorien 'alt der virker' hører også der her, der ikke kræver noget af dig. Bare følg linket:
  http://video.kkr-tv.dk/?klip=4227905&type=video
  og lyt til filmen: 'Et helt nyt liv (32-13)' på 24 min med Hans Berntsen.

  -Titlen passer i hvert fald temmelig godt hertil.
  Med de bedste ønsker om lægedom og energi til livet.

  SvarSlet
 3. Velbekomme :) Men ro og det man holder af at omgive sig med hjælper også en hel del.
  Vi har været klemt hårdt af systemet som jo ikke troede på os som forældre omkring vores drenges autisme. Men som forældre han man jo altid ret - faktisk har jeg hjemmeundervist mine drenge gennem 4 år, så de kunne få en optimal hverdag. Nu er de blevet 20 og 22 år - men kræver stadig hjælp i forskellig retning. Min egen ro henter jeg gennem The Sims som jeg har spillet gennem 13-14 år og så min 3 hunde uden dem ville jeg nok være blevet "tosset"
  Håber snart freden og roen indfinder sig i dit liv!

  SvarSlet