20 november 2013

Feberredning i 11. time

 

 

Den her flytning tager sgu prisen som den mest hektiske af slagsen. Ikke en pris jeg lige har gået og drømt om, men.. so be it.

 

 

I 11. time har jeg nemlig alligevel fået tilbud om hjælp, og med naboens søn som 2.mand med muskler, og hele TO trailere OG en vejrudsigt der lover tørvejr, ja så er jeg alligevel sikret en tungting flytning, som ikke koster en formue. En kæmpe lettelse er det, og jeg begynder at kunne se lys for enden af tunnelen. ENDELIG!

 

 

Jeg glæder mig til at få tid og ro igen. Langsommelighed. Eftertankedage. Stabil varme. En økonomi, som kommunen i fremtiden tager sig af. Glæder mig til at lege med farver, ganske som hende her:

Liselotte leverer inspiration så det basker på dette billede, og jeg giver pokker i pladsen, eller mangel på samme. Om jeg så skal tage gulvet i brug, så skal jeg ha puslet med mit legetøj igen. Garnet.. farverne. Og ideerne som følger af den proces.

 

 

IMG_2117IMG_2118IMG_2120IMG_2128

Forinden vil jeg dog lade december indtage mit hjem ,som det nu kan la’ sig gi’ sig. Gå stille rundt og få huset til at blive mit, og emme af mig. Jeg vil tænde rå mængder af stearinlys. Indhente det forbrug jeg normalt allerede har fra sept, men som i år har været helt glemt. Eller ignoreret. Levende lys hjælper på meget i denne tid, og jeg har i mit hoved også planer om hvordan jeg kan/vil pynte pladsen foran køkkenvinduet ude i haven. Ideer fra Pinterest er noteret til udførelse lige om lidt. I min nye have og mit nye hus.

 

IMG_2134IMG_2162IMG_2168IMG_2251IMG_2320

Levende lys i dec 2012. Brønshøj

 

Og ja.. jeg savner sgu min lille pelsede ven Fister virkelig meget i denne tid. Sender ham tanker dagligt faktisk. HAN ville have hadet de omvæltninger jeg har været ude i, i år. Vanedyr som han var. Og derfor er jeg også lykkelig for, at han trods min sorg over hans exit, ikke kom til at opleve det. Vi var to alen ud af eet stykke, han og jeg.

IMG_2531

IMG_0521

IMG_1371

Image00123

IMG_1721IMG_1828Fister fulgte mig overalt.

 

Nå, der røg jeg lige af sporet. Undskyld derude for min sentimentalitet og mit fjollede dyrehjerte. Det nytter ikke at ønske sig tilbage, eller bruge for meget tid på at forfalde til drømme om kæledyr. Jeg er nok bare lidt hudløs for tiden.

 

I morgen er endnu en dag og den skal forhåbentlig gå med at være mere frisk end i dag.

IMG_7777

11 kommentarer:

 1. Ej hvor godt at du får hjælp. Og husk ingen undskyldninger på DIN blog, det er Dig der bestemmer hvad der skal skrives.
  KH
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sgu fedt :) Og ok.. men det er jo lidt fjollet at gå og savne så længe efter.

   Forresten.. jeg må hellere lige udsende en advarsel til dig. Når jeg er færdig med at flytte, så vil jeg altså prøve at se om jeg kan få lidt sne til at falde her i vintermørket. Men jeg lover at jeg nok skal bede om, at dit hood bliver sneet udenom :)

   Knuuuus

   Slet
 2. eeeejjjj, hvor godt! har nemlig gået rundt og bekymret mig lidt over dig og din mangel på hjælp. nu var du heldig, og så kan det da forhåbentlig blive hurtigt overstået.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det HAR altså også trukket tænder ud Frida, men ja.. nu er jeg mere end lettet og glæder mig bare til at få det overstået. Og SÅ vil jeg fokusere på langsom december og mig selv for en tid :)
   knus

   Slet
 3. Det var dejligt, at der var nogen der ville hjælpe dig. Nu håber jeg alt vil gå godt, jeg glæder mig til at følge dig i det nye hus. Kh Lykke

  SvarSlet
 4. Åh Henriette, det gør mig så glad at se, at der er nogle der vil hjælpe dig med at flytte de tunge ting.
  Og det der med sne.....Jeg håber ikke, at jeg bor alt for tæt på Pia, for jeg vil mægtig gerne have et ordentligt drys af det hvide til at dække landet her i vinter.

  SvarSlet
 5. Åh Henriette, det gør mig så glad at se, at der er nogle der vil hjælpe dig med at flytte de tunge ting.
  Og det der med sne.....Jeg håber ikke, at jeg bor alt for tæt på Pia, for jeg vil mægtig gerne have et ordentligt drys af det hvide til at dække landet her i vinter.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare godt !
  Nu er det snart overstået og du kan få skabt din hverdag :)

  SvarSlet
 7. Dejlig for dig at der viste sig en løsning, det er jeg glad for :) Jeg har gået og tænkt noget på dig uden at kunne tilbyde dig hjælpen, surt men måske det var alle vores gode tanker der hjalp hahaha, nej det tror jeg alligevel ikke rigtig på ;) og hvis du får sneen til at dale så send gerne lidt til Falster ikk...

  SvarSlet
 8. Nu tror jeg at det lykkedes mig at komme igennem..:-)

  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 9. Herlige dyrebilleder.Sentimentalitet er en god ting som man ogsaa har brug for for at komme videre. Man bliver jo formet af sin fortid.
  Fedt at du fik mere hjaelp. Der kan du se, der er andet lys end julelys forude.

  SvarSlet