21 november 2013

Sig nærmer dagen

 

 

 

1441356_646582928725800_1866387003_n

Og godt er det. Min gaben og slæben med fødderne bliver mere og mere udtalt efterhånden..

 

Denne morgen var dog så fantastisk smuk, at jeg straks jeg slog øjnene op, sprang ud af sengen og iførte mig tykt tøj. Greb det forsømte kamera og min morgenkaffe, og skyndte mig ud i den klare friske luft. Intet er som den første frost, og især da ikke når der samtidigt ikke er en vind, som rører sig.

IMG_7805IMG_7807

Jeg lægger meget mærke til solens position hver dag, for hvor jeg ku skue langt til venstre i de tidlige morgentimer i sommer, ja så skal jeg nu kigge næsten helt til højre for at se solen stå op. I dag var kl halv ni, og selvom det var køligt, var den allerede ved at smelte det tynde lag is, som dækkede alle overflader.

 

Heldigvis fik jeg bugseret de sidste stauder ind i baggagerummet i aftes. Her står de og gemmer sig bag isen på ruden.

IMG_7811

 

 

Lyset var så klart og skarpt, at jeg fik svært ved at få billeder, der ikke var overbelyst, men på den anden side illustrerer det jo helt fint, HVOR smukt og klart vejret var. I morges..

IMG_7813IMG_7816

 

Jeg er dybt imponeret af den sidste klematis, som bare ikke vil giv slip på sommeren. Lige den plante får jeg ikke med mig, for den er gravet ned under min flisemosaik, og det orker jeg sgu ikke flå op igen. Derfor er det jo ekstra dejligt, at den stadig blomstrer og smiler til mig derude.

IMG_7820

 

Næste års knopper er klar allerede..

IMG_7821

 

 

 

Og sådan bliver mit sidste indtryk så af huset på vejen, der slår en bugt. Det ligger nemlig der så smukt.

IMG_7824

2 kommentarer:

 1. Hvor virker det idylisk. Men, det bliver det nye sted ogsaa. Der er dejligt paa Lolland.

  SvarSlet
 2. Jubiii... så kommer der endelig et par "karl-bom-stærke" folk og hjælper dig med flytningen :D :D :D Ihh... hvor det lyder super godt.
  Super fede billeder du der har fanget af denne vinters første frost. Ja det er lidt sjovt sådan at følge hvor solen står op og går ned på de forskellige årstider :)
  Men nu også dejligt med gen-kik af nogle af dine ældre billeder.. og ja lille Fister ♥ ;o)
  Knus helt fra Herning ;o)

  SvarSlet