10 februar 2014

Dagen i dag..

.. Har jeg brugt i haven. Vejret er fantastisk og mine kinder røde som æbler. Formen.. I ved..                            
 
 Der er mængder at rive, og nok til mindst fjorten dage mere kun med rensning af plænen. Eller hvad man nu kan kalde den.  Skidt tænker jeg, for jeg vil bare være ude og synes den her form for motion er noget sjovere end så meget andet.                                                        

4 kommentarer:

 1. Ja, vejret idag er pragtfuldt her på sydhavsøerne. Det kribler også i mig for at komme ud til kysten, hvor manden fisker og jeg bare nyder det, med snak, gåture og fotografering :)

  VH Susanne

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Hvor er I heldige, at I har haft solskin :) Her i Midtjylland var den lige ved at bryde igennem skylaget, men i stedet gav det sig til at støvregne - øv!
  Jeg beundrer din energi i haven og glæder mig til at følge havens udvikling - jeg er sikker på, at det bliver flot :)
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 3. Det er klart, Henriette. Jeg har aldrig forstået, hvad sjov der er ved løbebånd og fitnes centre i det hele taget. For mig lyder det som det rene selv/sejpineri. Næh må jeg be' om en spadseretur eller løbetur (hvis man kan) i det fri eller meditativ motion i haven. Selv om jeg bor i et kystområde , som er stærkt udsat for vind og vejr, har jeg alligevel ladet mig inspirere af Claus Dalby, som for et par dage siden begyndte at beskære roser. Det har jeg så også gjort i dag, for min matrikel ligger trods alt lidt i læ midt på halvøen, hvor jeg bor. Og det var skønt. Dejligt vejr, så der blev også luget og slæbt lidt brænde ind til aftenens hygge med strikketøjet foran brændeovnen.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 4. Sund motion :-) og godt for både krop og sjæl.
  Knus.

  SvarSlet