11 februar 2014

Færdig på den gode måde, og lykken kom forbi

Gårsdagens aktiviteter har taget pynten af mig i dag, men når jeg sidder død i sofaen på en tirsdag, fordi jeg har nydt havens glæder på en mandag, så tager jeg med glæde imod en off dag.                  
Både cykel, røjsere og bil blev faktisk luftet, hvilket jo i sig selv er en rekord efter måneder uden noget videre aktivitet, og som en ekstra bonus oplevede jeg der:                                                             
... lige midt i mellem Rødby og Maribo, siddende i min bil..                                                                       Den vildeste boblende og sjældent følt lykke, sprede sig i kroppen på mig. Den klare blå himmel. Havens gaver og glæder. Katten med musen i gabet, der skyder genvej hos mig. Fuglene der pipper som vanvittige. De endnu mørkebrune marker og det særlige februarlys som i går fik alle forårssensorer til at vibrere..  Det hele var bare så fantastisk, og min taknemmelighed over at være bosat på Lolland så stor, at ja..        
Der følte jeg mig for en stund berusende lykkelig. Lykkelig på min vej fra A-B. På en mandag. Og derfor er jeg ligeglad med at jeg på en tirsdag ikke orker andet end at ligge/sidde på sofaen. 

5 kommentarer:

 1. Sådan en lykkefølelse kan man leve længe på :-)

  SvarSlet
 2. Off-dage skal der vaere plads til. Ja sydhavsoeerne er de bedste oeer paa denne jord.
  Fed cykelkurv du har.

  SvarSlet
 3. Skønt at du mærkede Lykken så stærkt! :)
  Og skønt, at det er det rigtige sted i Danmark du nu befinder dig og det sted du har bosat dig - alt er som det skal være :)

  SvarSlet
 4. Man kan kun blive glad, når man bor i vandkants Danmark. Vi har højt til himmelen, masser af skov og kort til vores dejlige kyster.
  Jeg har boet på Falster det meste af mit liv, og ville ikke trives noget andet sted :)
  Foråret ER på vej, vi glæder os!

  SvarSlet
 5. Tillykke.

  Husk endelig på hvordan lykken føles. Det er en del af hemmeligheden bag at kunne genkalde sig den :-)

  SvarSlet