15 marts 2014

Velkommen weekend. Velkommen husarrest

 

 

 

IMG_4086

Efter dage med konsekvent, at ignorere alle kroppens og især da hændernes, høje protester over mere arbejde, er det nu tid til at åbne ørene. Godt hjulpet af blæsten udenfor, har jeg givet mig selv husarrest, og må under INGEN omstændigheder bevæge mig udenfor i haven. Eneste fravigelse er skridtene til og fra bilen, for jeg skal lige have handlet lidt ind senere.

 

Jeg burde faktisk gøre som Holger, der på sin egen måde satte punktum for fredagens anstrengelser:

IMG_4094IMG_4095Han lagde sig ganske enkelt lige midt i den bunke med sammenrevet affald jeg møjsommeligt havde samlet sammen i gården.  En lydlys demonstration haha.. STOP så dame. NU er det nok.

 

 

I det hele taget er han ret god til det der med at smide sig ned. Efterhånden har han droppet den altid vagtsomme, ikkeheltafslappede hvilestilling han indtog i starten. Helt tydeligt var hans sanser konstant skærpet, og hans hoved var hele tiden i bevægelse og på udkig, men nu er han som sagt blevet ret god til at slappe helt af.

IMG_4076IMG_4093IMG_4099

 

Jeg vil prøve at gøre ham kunsten efter i weekenden..

IMG_8162

2 kommentarer:

  1. Han er altså bare for lækker, ham Holger.

    God weekend

    Hilsen Joan

    SvarSlet
  2. Du må da endelig ikke vaske ham. Et bad ville være ren tortur, han er jo ikke nogen hund. Når har er i bedre stand, hvad har allerede er godt i gang med, vil hans pels komme til at se bedre ud. Det synes jeg den er allerede. Hvis du skulle finde på at give ham loppemiddel, så vil jeg fortælle, at "Frontline" er at smide pengene ud ad vinduet, det duer overhovedet ikke mere. Det ved både dyrlæger og apotek men det bliver alligevel solgt til de, der ikke spørger. Der er et andet middel på en lille, kort tube/pipette, jeg kan ikke huske, hvad det hedder, det virker med det samme. Det kan købes i håndkøb hos dyrlæger. Nej, Holger kommer ikke fra et godt hjem, som han savner. Det ser dejligt afslappet ud, når han nu ligger "med muffe på", det gjorde han halvt på billederne fra stuen, nu er den blevet hel. Tegn på velbefindende. Hilsen Mette.

    SvarSlet