14 marts 2014

Om jeg begriber det?

 

 

IMG_4022

Forleden nat ku jeg ikke sove. Resultat..

 

Nu er der billeder man ikke kan se på bloggen!

 

 

Jeg har rodet med et eller andet, kan bare ikke for min død huske hvad, eller regne ud hvorfor?  Det MÅ være noget med Picasa funktionen, for jeg husker at jeg var inde og opdage, at der lå alle mine blogbilleder på lager. Det anede jeg faktisk slet ikke, jeg troede billederne kom fra min computer. Så dum er jeg sgu.

 

Nå, men hvor uvillig jeg end er til det, så må jeg vist hilse et par dage med indeliv og dårligt vejr velkommen. Huset roder, jeg trænger til at hvile hænderne, computeren opfører sig råddent, og bloggen er nøgen. Det går bare ikke.

 

I dag vil jeg dog lige nyde de sidste timer udenfor, nyde et besøg i eftermiddag, pakke de ting væk som ikke klarer voldsom blæst, og så at det er fredag. Det betyder mere ro i nabolaget. Jeg har udtrættet mig selv i denne uge, og er tilfreds med hvad jeg har nået, men jeg kan faktisk ikke rigtigt holde til mere.

IMG_4017

2 kommentarer:

 1. Kan ikke hjælpe med computer bøvl, jeg fatter nemlig meget lidt- har faktisk egen IT-support - ha ha, nej, jeg spørger mine børn.
  Nyd dine rolige dage indendøre:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha det er en stor gave, at ha sin egen IT supporter Miri, men det ved du allerede :-) Jeg tror jeg nu har fundet fejlen, og jeg kan ihvertfald igen se billederne. I aftes skrev flere på FB og gjorde opmærksom på at det kun er mig selv som har haft problemet, og det er trods alt det vigtigste.

   Jeg har givet mig selv husarrest i weekenden hehe.

   Rigtig god weekend
   Knuuus

   Slet