03 maj 2014

Godmorgen lørdag, i dag bliver jeg inde og dimser lidt

 

 

 

 

 

Jeg er dødtræt. Ja nærmest udmattet. Der er ingen gyldig grund til at have det sådan, men ikke desto mindre..  Så lørdagen bliver langsom. Droppet er alle planer om gensyn med haven, som ellers nok ku trænge til lidt kærlig pleje, og droppet er rengøring af huset, som også er forsømt. I stedet kan jeg være tilfreds med en fredag, hvor jeg faktisk fik bagt!  Hvad siger I så?  Hva? 

 

De første rabarber endte i en crumle, og jeg takker Klidmoster for inspirationen.

IMG_4922IMG_4925IMG_4926IMG_4930IMG_4955

Billederne taler for sig selv. Heldigvis blev det kun til en mini portion, for det smagte så godt at jeg måtte tilbage til fadet flere gange.  Helt fulgte jeg ikke opskriften, men tilfældigvis stod der lige netop den sirup på hylden, som Malou har brugt og jeg siger jer..  DET gør en forskel i smagen. Uhhhmm

 

 

 

Glemte forresten forleden at det jo er et år siden nu, at jeg rykkede teltpælene op og flyttede sydpå. Ved gud om jeg fatter det. Altså at der er gået et år allerede!

IMG_3577

Der sad jeg tidligt den første lørdag morgen, og bare lyttede til stilheden. Tog det hele ind. Udsigten, det nye, duftene og at jeg sad lige netop der. Et år. Meget er sket siden, og alt hvad jeg ellers har at glæde mig over i min nye have her, så savner jeg de marker. Det gør jeg altså.

1 kommentar:

  1. uhm du skulle have skrevet efter mig, jeg havde gerne taget turen fra Falster og smagt den kage ;)

    SvarSlet