17 maj 2014

Sol er dejligt og vigtigt, men skygge er nu også rart

Jeg har arvet en parasol, og endelig har jeg fundet et sted den kan sættes fast. Der mangler nemlig en stang.                      
Med min altid handy løsning sidder den nu på en stub med masser af stribs.          
Stangen er et malerskaft..                            
Smuk er den ikke, men den er Uundværlig for mig. Har det bedst under skygge på de varme dage.                      
Så her er jeg i dag. Med ingen planer, ingen haveprojekter jeg gider, ingen penge, et tomt køleskab og iøvrigt efterlyst af politiet!!                                    Jo jo så dybt er jeg nu sunket. DEN historie må vente til jeg igen sidder ved min computer..                                        
Når alt andet er galt.. Så grib til strikketøjet. Faneme godt jeg kan det 😊
 
 

9 kommentarer:

 1. Jeg har læst med siden jul og er blevet grebet af din fantastiske måde og skrive på. Meget af det du skriver kan jeg genkende fra min egen hverdag...
  Men i dag vil jeg altså give mig selv lidt til kende, for jeg kender kun alt for godt til ikke og have nogle penge. Har du tænkt på og begynde og skralde? Dagligvarerbutikkerne smider mange varer ud, som sagtens kan spises. Gruppen " Dumsters dk" er på facebook, Falster Skralder står for den gruppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :-) Deeet har jeg sådan set ikke. Ved godt det gøres, men jeg har ikke helt overvejet selv at kaste mig ud i det, da jeg ikke helt ved hvad jeg skal synes om det. Det føles så.. underligt at måtte gøre den slags. Jeg har bidt så mange andre ting i mig, såsom min stolthed og mit behov for at klare mig selv, men at skralde.. det skal jeg godt nok lige overveje. Jeg går helt ind for tanken,da jeg jo selv havde gavn af fødevarebankens arbejde da jeg boede på krisecenteret i sin tid. :-)) Tak for tippet. Det vil ligge i mit baghoved nu. mvh Henriette :-)

   Slet
 2. Efterlyst af politiet?
  Ikke så ringe - du siger bare til, hvis du får brug for en sandkage med fil!

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! ja det kan du tro jeg nok skal gøre hihi. Sikke en historie det ku blive hertil hva..

   Slet
 3. Hm..efterlyst..det lyder skummelt..;-)
  Godt du kan gemme dig i dukkehuset.
  Genbrug er godt og din have er jo ved at være en hel oase som det gror og blomstrer..:-)
  Hvor ser det altså godt ud det hele.

  Weekend knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik:-) Haven vokser og gror så fint ja, og det er da en daglig glæde :-) Mange tak Lisbeth og rigtig god weekend.

   knuuuus

   Slet
 4. Efterlyst af politiet? - hvor længe skal vi vente for at høre fortsættelsen, jeg håber ikke, du er blevet arresteret i mellemtiden. Altså, når du har det sådan med skygge, vil det være dumt at fælde det gamle træ. Lige netop under det træ, vil det være skønt, når der kommer hedebølge. Helt ærligt, så ærgrer jeg mig stadig over valnøddetræet, der blev fældet på Alsøvej, det kunne godt være kommet sig. Slå koldt vand i blodet inden du bestiller fældning, og oplev en dag under træet med 30 graders varme udenfor træet, så ved du, hvad sådan et gammelt træ (også) kan gøre for en have. Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så har jeg berettet lidt om min nye status på bloggen :-)) Og nu det træ der.. Det er dødt Mette. Over ti meter højt og ikke i live ganske enkelt. Jeg holder også af træer, men alt med måde. Her er masser af skygge fra den næste ligeså store kastanje, så jeg har ingen skrubler over at fjerne det. Havens størrelse taget i betragtning er her flere kæmpe træer end fornuftigt er, men jeg fælder kun hvis der er mening med det. Valnøddetræet, blev halveret dengang. Ikke fældet :-) det vokser fint videre og forhåbentligt er det mere sundt end det var da jeg boede der. Desværre er gamle træer jo ikke kun smukke. De skal passes og beskæres ind i mellem for at trivedes og vokse sig sunde, men det er ikke det der bliver brugt mest energi og penge på når man bor i lejet hus. desværre.. Fortsat god weekend til dig Mette :-)

   Slet
 5. Åh det var dejligt at høre, valnøddetræet stadig lever. Jeg vil selv så gerne have et valnøddetræ men der går mange år fra plantning til høst og der er ikke plads til det her. Så jeg har besluttete mig til at plante en lille hjertevalnød i stedet, det er dyrt, så det venter lidt. Godt også at høre du har andre store træer, det er dem der giver haven karakter i modsætning til en fodboldbane. Også god søndag til dig Henriette. (Jeg har lige lært at strikke fair-isle strik efter video på nettet, Det var lige som, da jeg lærre at strikke som 6 årig, og nu er jeg så glad for at kunne og helt vild med det..Hvis du ikke allerede bruger det, skulle du prøve, det var slet ikke så svært, som jeg troede. Det går hurtigere, end når garn skal hentes på bagsiden.) Kh Mette.

  SvarSlet