01 maj 2014

Tænk sig..

 

 

 

IMG_4744

- Jeg har allerede boet her i et halvt år!  Tiden er gået hurtigt, og i dag skriver vi 1.maj i kalenderen.

 

 

SNC10187_resize

- Jeg har i april blogget i FEM år!  Og jeg har helt glemt at fejre det. At markere. Fem år er søreme længe, og det havde jeg ikke lige regnet med, da jeg gik i gang.

 

IMG_4903[1] 

- Det er en måned siden jeg blev opereret!  Det går godt. Eller.. som det skal. Dog er det rigtig ubehageligt med arret for tiden, for det er SÅ følsomt. Huden svider og brænder ved mindste kontakt, men jeg går ud fra at det er en del af helingen. Har ikke lige den store erfaring med ar.

 

- Da jeg skulle sove, kravlede der en edderkop rundt på min hovedpude!  Hvad er lige meningen med det? hva??  Som sagt tror jeg det forrygende forår, bringer os en kriblekrable sæson af helt nye dimensioner, og jeg forbereder mig på, at jeg nu bor i huset fra helvede. Og nej.. ingen billeder af det. UFF

 

 

IMG_4887[1]

- Onsdag blev en dag med flere former for kritik, og jeg har ikke sovet meget, fordi den slags giver tankemylder, men nu er det lagt på plads på rette hylde, og ja.. jeg står ved min beslutning. Basta. DAT må vente. Jeg er ikke klar til det. At Holger kommer og går her på matriklen, vil jeg heller ikke føle skyld over. Det er nemlig også en af onsdagens bebrejdelser. Sådan er det når man skriver i det offentlige rum. Man må tage det sure med det søde. Heldigvis er det sure så absolut i mindretal, og der er flest søde minder. Posten kom med frøbytte, og en gave fra en engel. Og en ukendt læser mødte op uden forvarsel tirsdag, men jord og blomster til mig!  DET slog mig i den grad ud af kurs hihi. Pludselig stod hun der. Lige midt i gården. Belæsset med havegodter.

 

- Tænk sig…

 

At hun kom forbi for at glæde mig. Det er bare fantastisk. Og dejligt. Den slags oplevelser følger af at jeg skriver her. Så jeg bliver ved, og tager kritikken med.

 

-

11 kommentarer:

 1. Nårh, hvor sødt at en læser kom forbi med havegaver! Ja, man skal holde fast i det gode :-) Hav en god dag!

  SvarSlet
 2. Du skal slet ikke hører på de sure opstød, men ved godt man tager det ind. Det er da bare skønt
  at Holger har valgt dig. han er heldig og det er du også.;-). Nyd det. Mange hilsner Joan

  SvarSlet
 3. Kæreste Henriette.
  Jeg tager hatten af for dig, at du bliver ved at blogge, selv om der er kritik og grimme kommentarer...
  Det gør at jeg stadig kan følge med i din blog og høre om dine gode dage og om dine dårlige dage. At jeg kan sidde og tænke at: "hun er sgu da lige som mig" eller tænke: "Hun har da nogle flere udfordringer end mig, så hvad piver jeg for"...
  Du fortæller om et liv som ikke mange kender, og som mange helst ikke vil kende til fordi det er svært at håndtere... Det er jeg dig dybt taknemlig for!

  Bliv ved, søde Henriette... Der er INGEN, udover dig, der ved hvordan du har det og hvad der foregår i dit hoved og i din krop...

  Kæmpe sommer-krammer herfra
  Karina

  SvarSlet
 4. De valg du tager er dine. Ingen tvivl om at du kæmper. Og det gør du FLOT ;-) Rigtig god 1. maj til dig og Holger i haven :-)
  kh
  Mayer

  SvarSlet
 5. Kære Henriette!
  Pas på hvem du viser det ar! Jeg har et lignende på den anden hånd efter vild leg som barn, hvor en dreng under en tagfat svingede en stor glasdør så voldsomt imod mig, at glasset gik i stykker og skar mig på indersiden af vristen, da jeg instinktivt værgede mig ved at stikke hånden frem. Jeg fik såret syet sammen på skadestuen, og det gjorde vi ikke et stort nummer ud af. Nogle år senere, da jeg fik en kæreste, tvang hans far ham imidlertid til at slå op med mig, for hans søn kunne da " ikke have noget at gøre med en ung pige, der var så uligevægtig, at hun havde prøvet at begå selvmord ". Kæresten opsøgte den dreng (på det tidspunkt en ung mand), som i sin tid havde forvold skaden, og som naturligvis bekræftede min historie, og kæresten var så parat til at trodse sin far. Men det ku' så være det samme. jeg skulle ikke ha' mere at gøre med den familie.

  Jeg synes, at du er ret sej, selv om jeg ikke altid er helt enig med dig; men jeg er overbevist om, at du bedst selv ved,hvad der er bedst for dig. Hold fast ved det. Det er jo ikke meningen, at man skal behandles i al evighed. På et eller andet tidspunkt skulle de redskaber, man har fået, gerne resultere i, at man klarer sigselv, og det er min erfaring, at det tidspunkt er kommet, når man bliver træt af alt
  det 'navlepilleri' ;) Hold fast i dine egne fornemmelser og blæs på alle de selvbestaltede amatørpsykologers teorier og meninger.

  Og nyd for himlens skyld din have alt det, du har lyst til!

  Happy Gardening
  Jytte

  SvarSlet
 6. P.S. Måske skyldes dine migræner " bare" allergi(er). Når man igennem længere tid har fået megen medicin, kan imunforsvaret nedsættes, så man bliver mere modtagelig for alt muligt, og dette forår har været exeptionelt, hvad angår pollen, først hassel, el og elm og nu senest birkepollen ..... og for at imødegå dem, som måtte fremhæve, at du har jo ikke fortalt om at nyse fx, skal tørst konstateres, at man kan godt ha' allergi uden at nyse.

  SvarSlet
 7. Tillykke med jubilæet :)) Jeg måtte lige ind og tjekke hvor længe jeg selv havde blogget og fandt ud af at jeg også er ved at nå de fem år!
  Du har jo været en del mere flittig end jeg, jeg har fulgt dig på sidelinjen (siden du boede ved Damhussøen) i tykt og tyndt, kommenteret i ny og næ og holder meget af at læse dine indlæg!
  Knus til dig

  SvarSlet
 8. jeg må sige at jeg undres over nogle af de kommentarer du får. selvom man fortæller på sin blog om sit liv og sine valg giver det da ikke vildt fremmede mennesker lov til at sætte spörgsmålstegn ved hvordan man vælger at leve sit liv, vel? for som jeg læser det har du simpelthen fortalt om det valg du har taget, og slet ikke bedt om folks mening. når det så er sagt vil jeg önske dig til lykke, for lige det at tage et velovervejet valg med sit eget velbefindende som mål viser netop styrke i min mening. jeg synes du har haft rigeligt i gang de sidste par år og det må da være på tide at du tager en periode hvor du bare hygger og gör hvad gör dig glad og til freds og bringer dig ro.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 9. Tillykke med de 5 år...opdagede også at min blog blev 4 år i marts..:-)
  Haveterapi har vist sig at være noget af det bedste for sind og sjæl og at mennesker der elsker haven lever længere..:-)
  Så nyd du haven og Holger og blæs på hvad andre mener.
  Det er kun dig der ved hvad der er godt for dig og nu trænger du til en god lang periode bare med at hygge i haven. Det vil give dig så meget ballast til at gå vinteren i møde hvor du kan hygge dig inde med strikketøj og tv og glæde dig over næste års have.
  Og jeg er sikker på at Holger vil holde dig med selskab i den kommende vintertid..:-)
  Hvem har ondt af at Holger kommer hos dig???

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Kære Henriette!
  Jeg tilslutter mig de ovenstående indlæg. Snart har din blog nået 1 million besøgende ... altså betyder du noget for nogen.

  Kh Kirsten

  SvarSlet