04 juni 2014

Morgenstund har guld i mund, og jeg har guld på træerne..

 

 

 

 

IMG_5791

Sidder i gårdhaven og nyder min  morgenkaffe. Det er dagens første gave, at jeg kan det. Jeg bliver også bedre og bedre til at ignorere det faktum, at biler, lastbiler og en enkelt bus allerede nu ræser forbi i fast rutefart. Ligeså er jeg blevet god til, at IKKEHØRE musikken fra værtshuset. Og skolebørnenes indimellem voldsomt højlydte leben. Eneste jeg stadig ikke er helt overens med, er den mistede himmel meddertilhørende op og nedgange. DET er faneme et savn.

 

IMG_5787

Ingen solopgang nej. Men jeg har jo ham her, og han er når han selv vil, en solstråle haha. Feks er det hylende morsomt, at han bare ikke KAN lade være med at lege tagfat med vandslangen, og at han stadig ikke har fattet, at så kan man altså risikere at få våde fusser. Et syn for guder er det, når han skal så tæt på mig som muligt for at undersøge, hvad det er jeg har i hånden og dermed så får strålen på sig. Eller våd snude. Vi har en fest med det. Hver dag.

 

En anden gylden herlighed er mit færdige sjal. NOoojjj hvor er det bare blevet flot. Når jeg nu selv skal sige det. Og det skal jeg da. Sjældent får jeg lavet noget, som er helt sånt super i orden og uden underlige løsninger, men dette sjal er bare perfekt. Farverne er lige nu. Det er let som en fjer. Med en fin blondekant. Og kæmpe. Et vingefang på 183…

IMG_5777

 

I går blev det skyllet let, strakt og tørret i solen, og hvor er det da lige heldigt at man har en plæne, når nu man bor i et bitte dukkehus uden mulighed for samme gerning. En halv time vandret og det var tørt. Bagefter måtte jeg bare beundre det i træerne, og ærligt talt.. så ligner det da næsten at der vokser guld…

 

Hvis bare det var så vel HA!

IMG_5751IMG_5753IMG_5756IMG_5758IMG_5760IMG_5770IMG_5772IMG_5774IMG_5775IMG_5778IMG_5779IMG_5780

 

Med denne gyldne begyndelse, er det ikke mange ord værd, at nævne gårdsdagens problematikker, MEN.. min mobil er igen online og i luften. Meget brødebetynget dame fra kommune meldte tilbage inden fyraften, og et møde er aftalt i næste uge. Der vil jeg bla lige henkastet nævne, at jeg er lidt ærgelig over det hele, men måske allermest over det GEBYR jeg dermed også så skal af med, som straf for ikke at have overholdt betalingsdatoen. Jeg mener, jeg har godt nok guld på træerne, men er ikke sikker på at Telenor vil godtage den slags som betaling ..

7 kommentarer:

 1. Det er blevet rigtig flot. Dejligt, du ser "guld" og er blevet god til at ignorere diverse. Man må sno sig, sådan er det. Her hører jeg heller ikke togene stort set, det er lidt det samme. Selvfølgelig ville jeg gerne de ikke var der, men så er der så mange andre goder.

  SvarSlet
 2. Knus til kvinden der har guld i træerne :)

  SvarSlet
 3. skønne billeder, og sikke farver.

  hilsen
  Joan

  SvarSlet
 4. De er egentlig godt dumme hos Telenor hvis de ikke tager imod så smukt et sjal som betaling ;-). Det er nogle skønne og glade farver. Nyd dagen og guldet.

  SvarSlet

 5. Øj hvor er det et skønt sjal, sikke farver, man kan kun blive i godt humør af at se på det. Glæder mig over dine mange billeder, både med Holger og haven. Ha fortsat en dejlig sommer. Hilsen Hanne, Randers

  SvarSlet
 6. Biler og busser, der "ræser" midt i Rødby :-) )
  men det kan selvfølgelig godt opleves sådan :-)

  kh
  lollik

  SvarSlet
 7. Whau sikke et flot sjal i skønne farver
  Agnes

  SvarSlet