08 juli 2014

Altså ham Holger

Her ses en tilfreds hankat. Mæt på bacon og kattesnacks, som han lystigt gnaskede i sig, uden så meget som at betræde kassen! Jeg brugte noget svedig tid på at få ham ind, uden resultat. Så i morgen tages andre metoder i brug. Top forberedt vil jeg gribe det bedre og mere strategisk an, for i dag vandt han. Ren tegneserie faktisk.. Kat med fire stive ben rettet mod alle verdenshjørner og dame der forsøger at bøje kræet sammen til hul størrelse. No go.              
Og her ligger Holger så og ignorerer mig totalt. Lettere vrissen, men sejrrig.             I morgen tager vi en runde mere.. 
 

11 kommentarer:

  1. Hihi..lad kassen stå åben og læg guffer inderst i den uden at du er i nærheden.
    Hvis han har spist det..læg noget nyt..så han ikke er bange for kassen.
    Så er det nemmere at lokke ham når du skal afsted med ham..:-)

    Knus Lisbeth

    SvarSlet
  2. Tak for grinet. Min kat er jo lidt retarderet, så ham propper jeg uden besvær i transportkassen. Hvis den står fremme kan han godt finde på at lægge sig derind og sove. Næste gang, I skal prøve, var det måske en idé, om du lagde snackene IND i kassen og stod parat med havelågen :-)

    SvarSlet
  3. ...eller du kunne tage den i nakkeskindet , og sætte den derind....

    SvarSlet
  4. Den med nakkeskindet vil jeg ikke anbefale - det er andre legemsdele, bange katte kradser med! Tag transportkasse, kat og godbidder med ind i husets mindste rum og luk døre og vinduer. Så lokker du dyret stille og roligt ind i buret og smækker lågen. Så vræler katten sikkert som besat, men det skal du ikke tage dig af :-)

    SvarSlet
  5. Et godt greb i nakkeskindet passiviserer ham, så det kan være lettere at folde kræet sammen.
    Det er også lettest at 'overtale' ham i et aflukket rum - men det er han ikke så meget for, så vidt jeg husker

    SvarSlet
  6. Undskyld - men det er kun killinger, der kan bærers i nakkeskindet. Ikke nok med Henriette vil blive slemt revet, det vil være et stort brud på venskabet. Holger vil aldrig glemme det, fine forhold vil ikke mere være det samme. Mette.

    SvarSlet
  7. ..det kan gamle katte bestemt også og de vil hverken kradse eller bære nag - de passiviseres, som Den gamle krage siger....

    SvarSlet
  8. Sikke noget vrøvl, Mette. Man kan sagtens tage et fast greb i nakkeskindet på en kat, når den skal ind i transportkassen! Og katten glemmer det hurtigt igen og det fine forhold vil stadig være det samme. Jeg har haft katte i årevis og nogle gange må man være lidt hårdhændet for kattens eget bedste. Lidt lige som man nogle gange, bliver nødt til at smide tumlingen op i en klapvogn, når man skal over en befærdet vej. Kh. Susanne

    SvarSlet
  9. Hvor læser du at Holger skal LØFTES i nakkeskindet, Mette?
    I hvert fald ikke hos mig.
    Jeg PASSIVISERER katten med et fast nakkegreb, så jeg nogenlunde farefrit kan løfte den på anden vis.
    'Misse'mor på billedet her (http://www.kattegale.dk/forum/attachment.php?attachmentid=46652&d=1313264676) har vist aldrig læst hvad kattens værn mener om at løfte i nakkeskindet.
    Fyyyyyy, løve!

    SvarSlet
  10. Løveungen på billedet bliver ikke løftet eller passiviseret ved løft eller greb i nakkeskind. Moren har munden bllidt lukket om hoved og hals, og ungen bæres på denne måde. Løft eller hiv aldrig et dyr i nakkeskindet, det er dyrplageri, som Holger ikke vil bryde sig om. Mette.

    SvarSlet
  11. God fornøjelse, jeg har respekt for de katte, men jeg er også vokset op på Nørrebro med store baggårdskatte... Pas på dig selv :-) Hilsen OddStyle

    SvarSlet