09 juli 2014

Holger præmiekat

Planen var klar. Hele natten har Holger ligget og sovet ude under bilen. Ikke på vilkår om han ville ind i aftes, selvom jeg forsøgte at lokke. Først fik han lov at gnaske sig mæt og tilfreds, og SÅ hapsede jeg kræet. Pakkede ham ind i et tykt skal og proppede ham i kassen. Det gik så tjept at han aldrig nåede at protestere.                                              
Her sidder han. En smule overrasket, men på ingen måde hysterisk. Faktisk var der kun en smule spørgende piv på turen.                                                      
På klinikken krøb han stille og roligt ud af kassen, gik igang med at ordne pels og derfra var han en kat der viste sig at være helt utrolig. Heeeeelt rolig. Storspindende, og så afslappet at han det meste af tiden bare lå og halvsov! Nød opmærksomheden og al den nus som der følger med når man bliver undersøgt.                                              
På intet tidspunkt er kløerne fremme.      
Nu er jeg lige hjemme nogle timer og så skal han hentes igen. Dyrlægen gav mig en god pris og betaling over to mdr, så nu får han hele turen. Vacciner, mærkning, pelspleje, ormekur, blodprøver og sterilisation. Alt i alt 1000kr                     
Blidprøven skyldes en lille klump i maven, som de ikke helt kan afgøre om er lidt hård mave, eller en knude. Så for at udelukke de værste former for sygdomme inden de kastrerer ham, bliver han testet. Det har jeg det godt med.       Holger er simpelthen så skøn en kat, at jeg synes han skal have det bedste jeg har mulighed for at give ham. Hans tænder er fine, så de skønner ikke at han er SÅ gammel igen.                                Nu glæder jeg mig til at hente ham, og til at se om han har det godt. 
 
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Dejlig læsning. Skønne dygtige Holger :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare dejligt for Holger og dig, hi hi han er altså bare så sød og lækker.
  God sommer til Dig og Holger :-)
  Hilsen Joan

  SvarSlet
 3. Dejligt han kom afsted,sørme en fin pris du har fået af den dyrlæge,måske har de et fif til at komme vrantne katte i transportkasser :))

  SvarSlet
 4. Oh, hvor dejligt at høre, og dygtig, dygtig Holger. Forestil dig en kat på 8 kg, der er stik modsat og helt oppe og ringe - det var ikke sjovt i sin tid. Glæder mig for dig og Holger.

  SvarSlet
 5. Det var dog kattens til god historie! :)
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 6. :-D
  mvh
  Maybritt

  SvarSlet
 7. Åh jeg har næsten tårer i øjnene, og jeg elsker dig Henriette, fordi du er så god mod Holger.Han stoler helt på dig, og det du har bestemt for ham, og er derfor tryg når du er med. Vær forberdt på du måske skal være sygeplejerske resten af dagen, når han er hjemme. Nogle katte kommer sig hurtigt mens andre er ret medtaget. Jeg har selv fået 11 (tilløbne og udsmidte, "vilde") katte steriliseret, og ikke 2 forløb på samme måde. Mette.

  SvarSlet
 8. Synes Holger Præmie-kat fortjener en præmie....har sendt en mail til dig ang. det...

  SvarSlet
 9. Kæmpe stort til lykke til dig og Holger. Jeg er sikker på, at du nu har en ven for livet, der vil holde sig hjemme og give dig masser af kærlighed. Hvor er jeg glad på dine vegne :-)

  SvarSlet
 10. Gratulerer til både deg og Holger, og tusen takk for en fantastisk fin og rørende "reportasje"! Ingen tvil om at du er en kattemamma med et STORT hjerte og masse omsorg for din firbeinte venn. Godt å høre at dyrlegen var villig til å gi deg en god pris. Lykke til til dere begge, regner med det kommer bilder av en "ny" og sprek Holger :) ønsker dere begge en fortsatt fin sommer!
  Og du - du har en flott hage..!!

  Klem fra Liv Iren, midt i Norge

  SvarSlet