24 august 2014

Alt handler om prioritering

 

 

 

Lørdag feks.. endte med at blåbærmuffins blev prioriteret højere end syltede tomater, (nogetmedmanglendesaltogsåkandetogsåværeligemeget..).

IMG_9072IMG_9077

 

 

Som oftest prioriterer Holger at nyde livet i solen

IMG_9081

 

… eller under mit strikketøj!

IMG_9092

En prioritering lige nu er også at jeg vil være færdig med det lille sjal, og så tage de sidste halvandet ærme på høstjakken bagefter.

 

 

For lidt siden endte jeg med at proritere flere tulipaner til gården næste forår, og så have mindre til mad i denne uge. Der er kommet nye til salg nu, OG da der stadig er 10års tilbud på flere af løgene hos Blomsterverden.dk, ja så gælder det da om at være på tærene. Jeg satser på at købe lidt løg, hver mdr resten af året. Allium står højt på listen, da dem jeg købte sidste år aldrig blev til noget, men de er ret dyre, så der kan jeg ikke købe så store mængder. Tulipanerne derimod.. der kan man for et par hundrede få en pæn bunke. Håber også at få råd til sådan en fætter man kan lave løghuller med, for det er altså noget nemmere, når de skal i plænen hihi.

IMG_9112

 

 

Og nu… vil jeg prioritere resten af dagen til strik. Jeg har stadig en have, der skal laves en masse i, men her blæser en kvart pelikan, så det gider jeg altså ikke. Det må vente.

 

IMG_9006

6 kommentarer:

 1. Ja, det gælder om at prioritere rigtigt :-) De blåbærmuffins ser godt nok lækre ud! - Ja, og det gør Holger jo også altid :-)

  SvarSlet
 2. Prioriteringer er vigtige.. og blåbærmuffins må ligge højt :)

  SvarSlet
 3. altså du skulle ha prioriteret en sms til mig så var jeg straks kommet til te og kage ;)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også tulipaner, men har droppet at lægge flere. Synes det er for dyr en fornøjelse :-( Det er kun de gl.daws gule og røde, samt de botaniske tulipaner, der kommer igen år efter år. Alle øvrige holder kun een sæson. Der kommer måske lidt blade og en enkelt forkrøblet blomst på 1 ud af 10. Når jeg lægger løg, vælger jeg derfor "noget andet", der kommer igen og igen... og så "nøjes" jeg med at købe tulipaner i buketter. God søndag. Birgit

  SvarSlet
 5. Hej Henriette,jeg lod mig friste da du henviste til blomsterverden.dk så nu er der bestilt tulipanløg,skønne ting de har men jeg har kun en lille frimærkehave...så måtte begrænse mig.mange hilsner Pia

  SvarSlet
 6. Jeg har mange forskellige tulipaner, der kommer igen år efter år, og der bliver flere og flere, og det er ikke de gulde og røde (Apeldorn?), jeg taler om. Nogle gange hjælper det, at der bliver flyttet rundt på løgene, f eks hvis man flytter noget andet, og der kommer (ofte mange) løg op, når man graver. De næsten sorte tulipaner f eks er det 10 år siden, jeg fik nogle stykker af, og nu er de at finde blomstrende i hele haven i foråret. Mette.

  SvarSlet