04 august 2014

Hvad der videre hændte sorte katten

Har fra pålidelig kilde lige modtaget besked om at Sorte kat blev skudt ins gennem tremmerne på transportkassen... Det er med Hr. Frivilligs egne ord fortalt til en opsøgende katteelsker.   Jeg er chokeret , rystet og frastødt.    Og jeg er IKKE begyndt et nyt liv som eksryger i dag... Hver ting til sin tid.                                 
R.I.P. Lille ven .. 

11 kommentarer:

 1. Nej!

  Jeg læste dit foregående skriv og troede ikke det ville ske.
  Du gjorde dit bedste, men blev mødt af det modsatte. Du gjorde ikke noget forkert. Du havde de bedste intentioner - Husk det.

  SvarSlet
 2. Altså hvad har vi så DB til? Jeg vil aldrig kontakte dem. Men du gjorde det i en god mening Henriette.

  SvarSlet
 3. Hr. Frivillig må være et ualmindeligt afstumpet menneske.
  Føj for den. Jeg er glad jeg ikke kender sådanne mennesker.
  Henriette, du gjorde det rette. Det er foreningen og hr. Frivillig der er helt galt på den.

  SvarSlet
 4. Skudt i transportkassen?!!!!!!! Jeg er dybt chokeret" Manden havde allerede geværte i bilen? Hvor er "kattehjemmet" - og dyrlægen fra kattehjemmet? Og der lades bare hånt om øremærkning? Jeg håber denne sag vil blive rigtig stor, så folk kan vide, hvd der kan ske, hvis deres øremærkede kat bliver væk. Engang var Dyrens Beskyttelse bedre end Kattens Værn men jeg kan se, Dyrenes Beskyttelse også har udviklet sig til et sted, der kun er interesseret i at kommer af med kattene så hurtigt og billigt som muligt for at kunne bruge millioner af testamenterde krone på deres egne lønninger.Omgående at skyde en bortløben tamkat med øretatovering må være kriminelt. Dyrenes Beskyttelse og den skydegale idiot, de har kørende rundt, må hænges op for dette her. Kh Mette.

  SvarSlet
 5. Jeg er totalt chokeret og sidder her og tuder...:-(
  R.I.P smukke misser..<3

  SvarSlet
 6. TAK!!! "Mayer" fordu du handler. Denne sag må ud til mange, folk må vide, Dyrenes Beskyttelse er en pengemakine som Kattens Værn, hvor hurtigste og BILLIGSTE aflivning er det der bruges, udført af ikke dyrevenlige mennesker. Uden hensyn til dyret eller øremærkning. At skyde en øremærket kat fanget i et bur, må i sig selv være krimminelt.
  Kære Henriette, jeg græder med dig, og forstår dine tanker om sorte mis forfærdelige sidste timer, og den skyldfølelse du føler over for sorte mis, som viste dig og Holger så stor tillid. Hvordan du ville ønske, de minutter med djævlens advokat fra Dyrenes Beskyttelse kunne gøres om, og hvordan du havde handlet anderledes, hvis du havde vidst, hvad du nu ved, på forhånd.
  Holder man af katte, kan der nemt ske det, at ens egen kattebestand vokser. Dit billede af den forhutlede kvinde med katte, gået helt "i hundene" med gammel rod og lugt, som er din skræk, er ikke helt enegyldigt. Prøv at google "famous cat lovers", og du vil se, at det at have svaghed for katte og huse en del, ikke nødvendigvis er ensbetydende med total nederlag i livet. Læs f eks om Hemmingways katte eller bogen "The cat inside" af,,,,, lige nu har jeg glemt navnet (kendt forfatter), en lille vidunderlig bog om kattens natur og sjæl, skrevet af en der levede med mange katte. Eller kardinal Richilieu, hvis mange katte skulle bo på Versaille efter hans død. Kender man kattens væsen, som du nu kender Holger, kan man kun elske dem. Kh Mette.

  SvarSlet
 7. Meget trist historie at læse, stakkels lille kat :-(

  SvarSlet
 8. Stakkels, stakkels kat! Og stakkels dig, Henriette, at du skal udsættes for den oplevelse. Jeg vil meget gerne høre, hvad Dyrenes Beskyttelse har at sige som forklaring/undskyldning..

  SvarSlet
 9. Hej Henriette! Har læst om den stakkels lille sortemis. Er sikker på, at den har en familie, ellers ville den ikke være øremærket. De er nok på ferie og har en kattepasser. Efter nogle dage begynder katten at søge efter dem eller et nyt hjem. Er dybt rystet og føler med dig. Der er ingen katte der kan lide at komme i buret, Mange af dem "skider" af skræk og bliver bange. Hvis man vidste hvordan burde der gøres noget ved denne sag. Det er ikke et gevær men en dødssprøjte han har med i bilen, men da kun til vildkatte. Er rasende indvendig. Forøvrigt skal man betale for at aflevere en kat der er hjemløs, prøvede det med en missemor med 3 små killinger der lå i et haveskur. Både kattens værn og dyrenes beskyttelse skulle have 300 kr dengang. Men du gjorde det rigtige og den "rare" mand burde angives. Kh Lilian fra Ærø

  SvarSlet
 10. Jeg har også tænkt på, at manden burde anmeldes til politiet.Nogen der kender hans adresse og gør det? Mette.

  SvarSlet
 11. Jeg er virkelig rystet!!! Og så dyrenes beskyttelse....??? Begriber det ikke.....
  Sådan afliver man da ikke en kat..... det skal altid foregå af en dyrlæge med en sprøjte, så dyret sover stille ind.
  Håber sandelig det får konsekvenser for dem!
  Stakkels kat!
  Knus, Helle

  SvarSlet