08 august 2014

Ikke helt uventet ...

... er migræne slået ud i lys lue. Den har drillet siden mandag, og i nat overtog den kommandoen. Min egen terapikat har siden ligget med sine poter på min arm.  
 Lige nu er der ophold der inde i harddisken, fyldt med piller som jeg er, og  jeg må bare indse, at det ikke bliver i dag jeg skal handle ind. Det var ellers planen, for huset er tømt for alt så at sige, og både toiletpapir, medicin og frugt mangler. Min bostøttes ferievikar må ikke gøre det for mig, så jeg må finde andre udveje.                                          
I nuet er jeg heldigvis lykkelig. Fordi jeg har min have at restituere i, og fordi den pelsede lækkermis er ved min side. Det er den mest effektive helbreder der findes.                                                         Fredag bliver sløv, men i smukke omgivelser og rart selskab.                           
 

4 kommentarer:

 1. Hvad *BIB* er det for et !%&¤% system, hvor din STØTTE ikke må hjælpe dig, med det, du har behov for. Jeg brækker mig i lårtykke stråler over systemet efterhånden!!! Håber du klarer den, og ønsker igen, at vi boede tættere på hinanden.

  SvarSlet
 2. "Sjov" måde at være vikar på..Når man ikke må varetage de opgaver som skal gøres...Håber du får noget mad !

  SvarSlet
 3. Jeg siger som Deborah...Ja, undskyld søde Deborah...men du har bare sådan en god måde, at få tingene sagt/skrevet på...Al mulig hygge til dig, selvom jeg godt ved man er ligeglad med hyggen, når man sidder der i migrænens ulidelige vold. Knus fra mig, som kender migrænens og smerternes stramme favntag... og føler med dig :)

  SvarSlet
 4. Vi må forske lidt i de-dér-du-ved... for dem, jeg kendte, fremstilles ikke mere.. øv - og god bedring!

  SvarSlet