07 august 2014

Tilbage fra blogferie for fuld musik

 

 

 

Kan vi ikke bare sige at efter en længere, og tiltrængt ferie fra bloggen, ja så kom jeg tilbage for fuld skrue..

 

IMG_8129

 

Det var ikke lige den returnering jeg så var allermest glad for, eller havde planlagt, og når sandt skal siges, og den skal det altid her, så er jeg meget lidt begejstret for balladen. Ikke at det skal misforståes, for jeg har gjort hvad jeg følte var det rigtige, og at bolden ruller var jeg klar over kunne blive konsekvensen. Der er bare lige ded ved ded, at jeg nu, for at passe på mig selv, ikke vil skrive yderligere om Sortekatten og dens skæbne.  Jeg kan da bare lige tilføje at, al denne trafik fik mig til at skue lidt tilbage, og søreme om ikke 2014 indtil videre, har været mit allermest døde skriveår. Det har jeg ikke tænkt over før nu, men det viser meget fint, at jeg virkelig HAR brugt året indtil nu på, at tage den helt med ro, og på at finde en rytme her, der gavner mig. Med de briller på, er der ingen tvivl om, at sagen som den har været, ikke lige var det jeg selv havde brug for, og derfor klipper jeg den tråd. Jeg har jo en hjerne der arbejder i alle retninger, og ja.. jeg har fået de værste tanker om, at jeg nu ikke kan bevæge mig rundt i byen længere, fordi det rygtes at jeg er hende københavneren der har brokket sig. Jeg har også haft mareridt om, at Holger pludseligt på mystisk vis døde.. at nogen ku finde på at hævne sig ved at lægge gift i min have feks… Desværre slap jeg ikke for at få mit navn i avisen, og i hegnet med det, men jeg er ikke vild med det.

 

 

Om lidt er der heldigvis andre nyheder, og så er freden genoprettet på matriklen her.

 

 

IMG_8207

Haven, som heldigvis for mine kræfter, er på tilbagetog, min strikkefaible og garnitis, min egen Holger, som er det sjoveste pelsdyr ever, og planer for husets indvendige tilstand er det jeg vil pludre videre om. Og så vil jeg da iøvrigt også forsøge, at kaste mig over en smule syltning..

 

 

Og Holger.. ja han vil fortsætte med at være bevidst om hvor lækker han er:

IMG_8215IMG_8218IMG_8220IMG_8221IMG_8222IMG_8224IMG_8226IMG_8230IMG_8234IMG_8235

Forresten tror jeg ikke han ser så godt. Det er som om han har utroligt svært ved at se sine små tørfoderbidder, men kød i sovs og mors laks finder han så nemt som ingenting…    Bandit!

12 kommentarer:

 1. Elsker dine Holgerbilleder. De er skønne!

  SvarSlet
 2. skønne Holger;-)
  Hilsen joan

  SvarSlet
 3. De der 3 billeder, set lige efter hinanden, hvor Holger gaber :-). ! Det er vist det, der kaldes et åbent ansigt, Meget kan siges uden ord, måske er det også ret kedeligt i længden at være topmodel. Helt overlegen situationen og fotografen er han ihvertfald.Kh Mette.

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage fra ferie og dejligt med haven og Holger. Godt gået og pas på dig selv.

  SvarSlet
 5. Jeg forstår din bekymring, men skulle der - mod forventning - ske noget med Holger, ved vi jo alle, hvor søgelyset skal rettes hen. Og så dum er manden vel trods alt ikke.

  SvarSlet
 6. Det var noget af en vende tilbage fra ferie !!!
  Lidt paranoia kan jeg godt forstå du kan få glimt af, men du var jo nød til at handle på den uretfærdighed og fortvivlede situation som du oplevede. Nu må du videre med dit liv og alle de gode ting og oplevelser du er i fuld gang med at fylde i det :)

  SvarSlet
 7. Altid hyggeligt med have- og Holger-billeder :)
  Derudover har du bestemt ikke noget at frygte for trods det, at jeg forstår din bekymring.
  Kh fra Kirsten.

  SvarSlet
 8. Holger-lækkermås :-)

  SvarSlet
 9. http://m.bt.dk/kaeledyr/kira-eggers-raser-over-kattedrab

  SvarSlet
 10. Du er for sej, Henriette. Respekt her fra!! :-)

  SvarSlet
 11. -det er da bare det kæreste ansigt, han har.

  SvarSlet