27 september 2014

Høstjakke nummer to er færdig

 

 

 

 

IMG_9945

Med Holgers hjælp er den nu lagt til tørre med nåle, og det eneste jeg mangler på den er alle trådene, som skal klippes af. Og nå ja, så et par knapper. Dem har jeg endnu ikke lige fundet ud af, hvordan skal se ud.

 

På forstykkerne har jeg strikket ekstra masker, så de går lidt ind over hinanden, og der er også kommet lommer i. Den ene lomme er lidt dybere end den anden bare for sjov, og de har hver sin farve.

IMG_9649IMG_9655IMG_9671IMG_9940

Jeg så et trick på Instagram, hvor man strikker med en løst tråd, der hvor lommerne skal være, og på den måde er der gjort klar til, at strikke uden at man skal klippe i noget. Man trækker bare den løse tråd ud, og vupti har man åbne masker lige til at samle op og gå igang med. DET er sgu da genialt.

Faktisk ville jeg gerne have strikket hætte på også, men jeg orker ikke ha den på pindende mere, desuden elsker jeg at vikle sjaler om halsen, så det vil nok blive en tand for bulket med en hætte også, så det blev droppet igen. Alt i alt er jeg rigtig tilfreds med resultatet og jeg har en fornemmelse af, at den kommer til at hænge på mig hele vinteren. Den grå er ihvertfald allerede taget i brug og jeg er stadig forbløffet over, hvor god en pasform den har. Det må være noget med skuldrenes facon tror jeg.

 

 

IMG_9872

 

Jeg blev tidligere på mdr færdig med den blå kjole Lady Bulle. Ikke overraskende endte den dog med at komme til at se noget anderledes ud, da jeg ikke ku hitte ud af lægget, som skal strikkes ind under barmen, så min har istedet fået A-facon og er blevet kortere. En slags tunika som også allerede er taget i brug og som sidder vældig godt på kroppen.

Desværre er det ikke nemt at tage billeder med mig i strikketøjet, spejl og lys fungerer ikke som det skal , men jeg har da gjort et forsøg..

 

IMG_9609

Håbløst ik..

 

IMG_9542IMG_9543

Jeg har strikket lidt flere riller på, inden jeg gik igang med det glatte stykke, og det fungerer fint.

 

 

Af strik har jeg også været på forkant med vinteren og en varm kjole er snart klar. Da sommeren var på sit allervarmeste gik jeg i gang med en vinterkjole, fordi jeg ville være sikker på at den kunne nå at blive færdig inden det igen blev forår. Jeg når det. Halvandet ærme er eneste der mangler, før den kan skylles op og lægges i bunken af strik. Jeg har virkelig forsøgt at være på forkant fordi jeg jo har taget på og ikke kan passe mine bukser længere. Og da jeg ikke lige gider/kan bruge penge på nyt kluns, ja så er det da godt at jeg kan strikke mig både trøjer, kjoler, nederdele og sweatre. Jeg skal nok kunne holde varmen er jeg sikker på. Værre er det med min vinterfrakke.. Sådan en kan man nok ikke liiiiiige strikke sig til haha.

IMG_9936

 

Med de tre stykke tøj er der nærmest ikke mere igang, kun et sjal som jeg ovenikøbet ikke er det jeg troede det var…

 

Jov jov, man kan sagtens gå igang med noget, i den tro at det er noget helt andet end det er. Også selv om opskriften er læst igennem. Det kræver bare en kaotisk hjerne, kronisk træthed OG let til at distraheres, så er den ged barberet, og man er over stepperne på et sjal som skulle have været et der hedder Vertices Unite, men som nu bliver til et det hedder Smooth Move. Det er såmen da også pænt, omend noget mere trættende at sidde med, fordi rækkerne bare bliver længere og læææænggere.. Gaaaaab.

IMG_9739

 

 

 

Idag er det lørdag. Jeg har byttet rundt på mine to stuer og der er en masse bunker, som skal på plads. Solen skinner. Luften er klar og frisk. Ligeså er Holger, der utålmodigt vandrer rundt og venter på, at jeg går ud så vi kan lege fang musen, og her kommer et lille sneak peak af den ene stue i dukkehuset:

IMG_9837IMG_9840

4 kommentarer:

 1. du får altså lavet så mange fine ting. Hyggelig stue du har

  SvarSlet
 2. Din stue ser hyggelig ud. Jeg synes det ser ud som får du mere plads...?
  Skønt med al den varme uld :)

  SvarSlet
 3. Dejlige striksager :-) Den høstjakke er utrolig flot - sikke dejlige farver :-)

  SvarSlet
 4. Så mange fine ting du får strikket.. jeg drømmer lidt om at kunne hækle en eller anden bluse en dag.. Men må nok hellere lige lære en ting af gangen.. Det her garn/hækle verden er stadig helt ny og spændende.

  Glæder mig til at se meget mere.. :D

  Håber du har en skøn søndag.

  Knus <3

  SvarSlet