02 oktober 2014

Planen var…

 

 

 

 

IMG_0054[1]

 

 

At jeg skulle gå i seng i går aftes, læse lidt fordi jeg pludseligt har fået lyst til det, og så sove godt, dejligt og længe. Sådan gik det ikke. Jo jeg fik læst og nydt igen at bladre i en bog, men sovet… DET har jeg sågu ikke. Det er ikke nogen grund til det. Så vidt jeg da ved. Torsdag bliver derfor noget anderledes end planlagt og alt ,hvad der handler om seriøs koncentration, er skrinlagt til fredag.  Sagt med andre ord,bliver der ikke vejet, pakket og regnet ud i dag.  Det ærgrer mig, men der er bare ikke noget at gøre ved det, andet end at flyde med og være flad. 

 

Jeg har kommentarer liggende for mindst fem skriv tilbage, som jeg ikke har svaret på endnu, det var også et af dagens gøremål, som nu nok ikke bliver til noget.

 

Planen var også at gå igang med førstesalen, som jo er proppet til randen med alt det, jeg over de sidste uger har båret derop. At få to fine dukkehusstuer uden for mange dikkedarer, har betydet maaaaaange op og nedgange med en hulens masse. Men det bliver så godt når jeg er færdig, og her er ryddet op. Jeg vil ikke lægge billeder på før det er som det skal være. Rod og bunker ved alle hvordan ser ud jo.

 

 

 

 

IMG_0070[1]

Her ses Holger igen igen. Som altid er han på pletten når jeg er i gang med noget, og i går skulle der lidt nyt i den gamle vandkande.  Både her og hos naboen blev der klippet af til fyld, og foruden at spæne rundt i hælende på mig, hjalp han ivrigt til med at holde styr på pil og bladene i vandspejlet. Arhmen jeg siger jer altså..  Det er en fest med ham.  For uff vand er vådt, men alligevel er det ikke til at modstå hihi.

 

IMG_0069[1]

IMG_0074[1]

IMG_0076[1]

IMG_0078[1]

IMG_0081[1]

Min lille tro følgesvend har helt klart den opfattelse at, han er Uundværlig og han har ikke helt uret.

 

 

IMG_0085[1]

IMG_0087[1]

4 kommentarer:

 1. Holger har (som altid) HELT ret.....han er UUNDVÆRLIG :-)

  SvarSlet
 2. Det er da det mest pragtfulde - ryste på hovedet billede - du har taget af Holger. Glæder mig til at se dine fine dukkehusstuer. Fine stuer er ikke lette at få, heller ikke selvom de ikke er i dukkehusstørrelse. Bunker vokser jo gerne i stuer af alle størrelser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Susan. Ha ha, ja jeg fik lige skudt ham, da han ihærdigt forsøgte at ryste det vååååde vand af sig :-)) Og du har ret, bunker forefindes i alle størrelser hihi

   Slet