07 oktober 2014

Som præsten prædiker gik det ikke

 

 

 

 

 

IMG_0183[1]

 

Gyngestolen står ikke i min stue. Det utænkelige er sket, og jeg besluttede at vente lidt med den. Det utænkelige som i, jeghartagetskadeogkanikkelængerefindeudafatshoppeforsjov !   Jeg mener det, det MÅ være fordi jeg så længe har skullet overveje hver en bøjet femøre, at jeg i dag simpelthen ikke kan få mig selv til at bare købe fordi..

 

Det samme skete senere på mandagen, da jeg trillede til Maribo. Der ligger en boghandel, og en Kop og Kande butik. Jeg gik ind i begge, for at se om jeg kunne finde noget der fristede mig, og ved gud altså, det eneste der gik gennem hovedet på mig var , “har jeg virkelig BRUG for det her?”. Arhmen altså for fanden da. Gik rundt mellem nyudpakkede julesager en masse, smukke dit og skønne dat, og længe ønsket procelæn, men hver gang jeg greb ud efter noget af det, hørte jeg mig selv dømme det ude, fordi jeg jo har hvad jeg skal bruge, ikke har hverken plads eller behov for overflødige ting. Jeg mangler det jo ikke sagde maven.

 

Hvem pokker er jeg efterhånden??

 

Garn er jo stadig ikke noget problem for mig at handle. Men resten… der er jeg da vist gået helt i stykker på forbrugsgenet!

6 kommentarer:

 1. Du kan tro, jeg godt kender det. Ikke at jeg ikke bruger penge, men jeg overvejer det meget, meget nøje inden, jeg gør det som regel. Der hvor det som regel går galt er kogebøger, som jeg faktisk jo bestemt ikke mangler :-) - så som dit garn tænker jeg.

  SvarSlet
 2. Det er da ikke så dårligt. At begynde at overveje om man virkelig har brug for flere ting. Det er i hvert fald en proces jeg er i gang med - og det er med vilje :-) Jeg er nu ikke så god til at overveje, når det er garnindkøb. Der kan jeg nemt overtale mig selv til, at det har jeg brug for.

  SvarSlet
 3. Skidegodt :-) Det betyder vel også, at du er mere i harmoni med det selv nu. Så behøver man ikke hele tiden ting.

  SvarSlet
 4. Hvor ser der bare hyggeligt ud i dine stuer :)

  SvarSlet
 5. Det er da utroligt positivt. Overbrug er der nok af. Jeg går ind for "keep it simple". Jeg prøver selv på, at rydde ud og op. Garn ja, det ved du - det kan man altid bruge. Jeg tænker tit på, hvor lidt man egentlig har brug for og hvor meget, der så er proppet i skabe og skuffer mv. Lækkert hjem du har

  SvarSlet
 6. Kære Henriette-1000 tak for alt det dejlige garn som nu er landet her.Kan heller ikke tøjle forbrugsgenet når det kommer til garn men arbejder ihærdigt på at dressere det til mådehold på alle andre områder -også da jeg helt er modstander af stigende forbrug og vækst som vi da burde skamme os over at have som mål i vores alt for rige del af verden.Så løb det af med mig igen-hav det nu så godt og knus til dig fra mig - Karin

  SvarSlet