06 december 2014

Jul i dukkehuset er faktisk ret hyggeligt

 

 

 

Ikke så meget mere sagt end det. Jeg har brugt lørdagen til at færdiggøre pyntningen, og nu kan jeg læne mig tilbage og koncentrere mig om det jeg har mest lyst til for tiden, nemlig hækling. Og et enkelt sjal der endeligt har fristet mig til at strikke igen. Har samlet noget der ligner en million screenshots fra IG af det ene mere flotte hækleri efter det andet. Jeg leder efter farveinspiration og jeg skal love for at der er masser at vælge imellem. Så meget at jeg nærmest nu får problemer med at ja.. vælge hvilke farver jeg vil lege med. HA!   Et af livets skønneste dilemmaer.

 

Nu ikke mere snak. Her kommer lidt stemningsbilleder fra dukkehuset. Jeg har det svært med at kaospynte, med alle mulige farver hulter til bulter, så jeg deler mine skatte op efter stemning og farve. Der er rød stue. Stuen hvor der er varmt, masser af rødt selvfølgelig, guld, og en samling af ungernes julepynt. Der står også et minde fra min mormor. Fire små dukker med hjemmestrikkede kostumer. Jeg er ikke så vild med nisser generelt, men der ER plads til de særlige af slagsen.

IMG_1560IMG_1561IMG_1562IMG_1568IMG_1570IMG_1572IMG_1574IMG_1620IMG_1662IMG_1664IMG_1667

 

 

Så er der den lyse spisestue. Det er der jeg har alt det hvide, guldet, sølvet, det grønne og det blå. Glimmer og glitren. Her er knapt så tungt, men stadig en smule overlæsset, fordi det er den måde jeg altid har pyntet på. Kan ikke hitte ud af det her med den enkle nordiske jul, selvom jeg ellers synes det er så pænt og rent.

IMG_1576IMG_1579IMG_1593IMG_1605IMG_1612IMG_1616IMG_1636IMG_1645IMG_1648IMG_1658IMG_1660IMG_1673IMG_1677

Og ja.. Holger den lille listekat, fik lusket sig rundt for at kigge på alle de nye tiltag. Han mener tydeligvis, at med alt det vrøvl han har med mig, så er det på sin plads, at han får lov at være en del af borddekorationen. Det bliver nu kun en engangsforestilling kan jeg godt afsløre..

8 kommentarer:

 1. Hyggeligt! Og sjovt at du har det lige omvendt af mig: Jeg synes det ser så hyggeligt ud når man pynter meget og lidt overvældende op til jul, men når jeg selv skal prøve, bliver det super enkelt.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud, men det med Holger og engangsforestillingen, det tror jeg godt, du kan glemme. Jeg lod min kat ligge på bordet en enkelt gang og jeg har smidt hende ned 20-40 gange om dagen siden da :(
  Mette

  SvarSlet
 3. Holger pynter mest af alt, lige meget hvor han er, til alle tider. Når han sådan har lagt sig smukt til rette med muffe på forpoterne, som på sidste foto, kan vel ingen nænne at puffe ham ned. Kan han ikke bare have sin egen dækkeserviet at ligge på, som kan fjernes, når bordet skal bruges og ikke har plads til dekorativ kat. Kh Mette.

  SvarSlet
 4. Glemte at skrive: Hvor ser der bare hyggeligt ud i dukkehuset! Kh Mette.

  SvarSlet
 5. Det er bare en skøn indretning du har, og julepyntningen er så hyggelig, du er rigtig god til det :-)

  Og Holger er jo som sædvanligt bare for lækker
  Jule hilsner
  Joan

  SvarSlet
 6. Er vild med dit hjem og din julepyntning!
  - Og Holger, med det er vist ingen hemmelighed

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså hyyyyyyygliiiiiiiiiii :-)
  kh
  Mayer

  SvarSlet
 8. Så hyggeligt det er i dit dejlige dukkehus - dog nev det lidt i hjertet, da jeg så billederne af Holger. For han minder så meget om Afrodite, som savnes helt vildt her...

  SvarSlet