09 december 2014

Og så kunne hun slet ikke sove

 

 

 

IMG_1540

I går stod udlejer pludseligt i gården. Han er knapt så stabil som for et år siden, og derfor var jeg faktisk overrasket trods det, at vi havde en aftale. Jeg er blevet lovet så meget, så mange gange uden at der er sket en fis, at jeg helt har haft mistet modet over det. Han fik en rundvisning til de tre største problemer, og ja.. så var det altså at jeg fik en nyhed, der fik min hjerne til at eksplodere af begejstring. Jeg kan slet ikke få armene ned, og min nattesøvn blev noget forkortet, for hvem kan sove med bobler i maven og ideer der kommer i en lind strøm.

 

 

IMG_1439

Min hoveddør bliver skiftet ud. Der går nogle måneder inden den kan leveres, så indtil da er den blevet helt kittet til udefra. Det kan jeg sagtens leve med, for tænk sig en hel ny dør!  Sikken luksus.

 

 

IMG_1750

I dag kl ni stod han her igen, og det betyder nyt tag på skuret, udskiftning af tagskeden eller vindskeden eller hvad det nu er den der tingest hedder, på mit hus.

 

IMG_1764

 

 

OG..  det aller mest fantastiske..   Nyheden der slår dem alle:

 

IMG_1761Der bliver sat hegn op ind til naboen. Hullet bliver simpelthen lukket helt til  og i samme moment fordi han er så glad for at jeg passer haven og knokler som jeg gør derude, inddrager han hele det areal naboen har og som står tilvokset hen. Der bliver lukket af lige bag hans udestue og så er den ged barberet. Han bruger kun haven til at tisse i!! 

 

Hegn

 

Jeg er fuldstændigt færdig over det. Og skal lægge bånd på mig selv for ikke at kaste mig ud og begynde at fjerne de meterhøjre brændenælder lige på minutten.

Hegn 2

IMG_1759

 

 

IMG_1756

Min have stopper ved stolperne og det næsten usynlige ståltrådsnet. Nu får jeg helt hen til stakittet og kan fjern resten af ukrudtet herfra og resten af vejen op til naboens udestue.

 

 

Mon lige jeg glæder mig til at det bliver bare et par grader varmere eller hva :- )

9 kommentarer:

 1. Åh, det er da intet mindre end super dejligt :-)
  Tillykke med det hele.

  SvarSlet
 2. TILLYKKE!
  Sikken da en julegave at få.

  SvarSlet
 3. TILLYKKE, det er vel nok dejligt for dig, men pas nu på dig selv, det løber ingen vegne. Det var da som sagt af andre den bedste Julegave. Udlejer har så hjertet på rette sted - det kan vi godt lide!

  SvarSlet
 4. Sikke nogen dejlige nyheder..stort tillykke med det..<3
  Går så ud fra at udlejer også ejer nabohuset..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. til lykke! alt godt kommer omsider til den der venter.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Tillykke - det var vel nok dejligt :-)

  SvarSlet
 7. Åh, hvor det glæder mig på dine vegne! Fantastisk!

  SvarSlet
 8. Hva' så, Henriette?
  Vil det nye terretorium og især plankeværk lukke af for påtrængende 'gæster'?
  Under alle omstændigheder bliver det dejligt for dig at ha' noget mere jord og ikke mindst at få en ordentlig hoveddør.
  Stort til lykke
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 9. Skønt og lækker og ihhh tillykke :)

  SvarSlet