22 december 2014

Midnat med vand på

 

 

 

 

 

IMG_1964[1]

Ja så har vi haft en totalt hyggelig eftermiddag/aften med masser af elektronisk underholdning, slik og fladen ud. Jeg fik handlet godt ind, inden jeg skulle hente Rasmus, så nu tror jeg næppe vi kommer til at sulte, MEN…

 

Da timen ramte midnat var festen forbi.

IMG_1972[1]

Der er igen vand i køkkenet, tro den hvem der vil. Det er faktisk vældig underligt, for det har regnet flere gange siden taget blev lavet, og selvom det regner igen nu, så synes jeg ikke det er voldsommere end som så, men faktum er, at der nu med faste takteslag drypper vand i en spand på mit køkkengulv. Jeg indrømmer gerne, at jeg IKKE synes jeg har mave til den slags spænding, og nu sidder vi så og venter på at skadeservice dukker op. Jeg tør ikke vente på morgendagen med, at kontakte udlejer og den slags. Det ligger desværre sådan, at denne vagt ligger hos en der bor i nordsjælland, så med andre ord er der omkring 2 1/2 time minimum til at han kan være her. Og klokken er altså over midnat nu.

 

Gudsketakoglov for playstations og garn.

 

 

Jeg er begyndt på et strykke ligeudadlandevejen strik i dag, for jeg kan ikke rigtigt koncentrere mig om at tælle hækling med sønnike som sidemand haha. Jesus han kan snakke, og det skal vi selvfølgelig også så nu, hvor jeg alligevel skal sidde oppe den halve nat med hjertet i halsen, ja så kan jeg sgu da bare få begyndt på en forårscardigan, ja jeg kan så.

 

I sådan en situation bliver jeg vældig i vildrede. Skal man ulejlige udlejer klokken midnat en søndag inden jul, eller vente..

 

Jeg har valgt at handle selv, for vand er ikke en spøg, og så har jeg samtidigt sendt en sms med besked til udlejer. Han sover sikkert, men han kan så ikke påstå, at jeg har holdt ham udenfor en, nu ret kostbar, udgift til service. BUM!

 

Men sig mig lige engang

 

 

Regner det virkelig mere end ellers? Ved godt det er lidt ude for nummer i december, men generelt? Og er det også vådt hos jer?  Så ikke nyheder, så jeg har ikke styr på udsigter eller seriøse udsving på vejrbarometeret. Godt Holger fedtemus er indendøre. Tør og tryg. Han har nærmest ligget og sovet konstant lige siden Rasmus åbnede sin kuffert på stuegulvet!  Ved godt at katte kan lide kasser og den slags, men alligevel. Han har aldrig set en kuffert jo hihi.

IMG_1969[1]

12 kommentarer:

 1. Håber at der er kommet styr på det nu. Men må ellers sige, at det ser hyggeligt ud. Fed sofa du har der!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, mange tak.Vi har altid været gode til at brede os ud over det hele med tæpper og bekvemmeligheder :-)

   Slet
 2. Tak skaaaal du ha', Henriette! Jeg håber sandelig, at du ikke kommer til at hænge på den regning. Det er jo dyrt at køre på den tid af helligdøgnet så langt, og måske kræver det også en større undersøgelse (i dagslys) at finde, hvor lækken er.
  Jeg har nogle gange haft fygesne på loftet om vinteren, og når det smelter, finder det ad uransagelige veje hen til utætheder et eller andet sted og drypper ned i stuen. Altså lækken i taget kan udmærket være et helt andet sted end der, vor vandet drypper, siger sagkundskaben her på stedet, og faktisk har vi ikke fundet ud af endnu, hvor skaden opstår. Jeg tager det nu også ret roligt, for i løbet af foråret og sommeren tørrer det hele op igen, og efterfølgende vinter er det jo ikke sikkert, at der igen piber sne ind fra den 'rigtige' vindretning. Men jeg skal jo også selv punge ud : )
  Venter spændt på at høre nyt fra vandfronten
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg ikke. Udlejer er godt klar over at det her er noget skidt. Heldigvis. Det er rigtig nok at lidt vand kan tørre igen, men her er der tale om en regulær pøl som bare drypper kontstant. Da vi åbnede lå der en sø over det hele og al isolering var gennemblødt.

   Slet
 3. Æv hvor er det ærgerligt med al det vand. Håber det snart blive ordnet -så du kan få ro i sindet.
  Ser eller hyggeligt ud hos dig og Rasmus :)
  God jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg krydser fingre for at det går godt til sidst. Tak tak, vi er gode til at hygge heldigvis :-)

   I lige måde og kh

   Slet
 4. Det ser rigtig hyggeligt ud hos dig og med sønnen på plads er det jo bare perfekt :)
  Syntes det er godt du kontaktede skadeservice - vand er ikke godt - da det jo ødelægger inde under taget - altså smitter omgivelserne. Det må blive et forsikrings spørgsmål for din udlejer og så er det klogt at få kigget det tag godt efter i sømmene. Et nyt tag vil være at foretrække i længden da lappeløsninger ikke er holdbare.
  Men jo det regner mere end normalt - også heroppe i Trekantsområdet hvor jeg bor. I dag vil ingen af mine hunde ud - og så REGNER det. Så jeg kommer ikke på luftetur i formiddag - men der skulle være opklaring senere, ved middags tid.
  Håber det hele ordner sig og I trods alt får en god Jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror desværre ikke der bliver tænkt i nyt tag baner.. men bare det holder tørt så vil jeg være tilfreds. :-) Tak og det er jeg sikker på at vi trods alt får Ina :-)

   Slet
 5. Vand kan komme ind de underligste veje - og bevæge sig i retninger, man ikke venter. Belært af erfaring! Og ja, her i Nordsjælland regnede det også ganske forskrækkeligt meget i går, søndag. Håber, at du får styr på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vand er godt nok noget af det værste for en bygning. Nu er det endeligt opholdsvejr, så jeg håber det bedste :-)

   Slet
 6. Selvfølgelig skal du ringe til skadeservice når vandet høvler ind. Med mindre udlejer har anvist dig en anden udvej.
  Og så (hvis jeg ellers skal blande mig, give råd osv) skal du få dine gode kontaktfolk til at ta' udlejer ved vingebenet. Lejeloven pålægger ham faktisk en del forpligtelser, som han ikke bare må rende fra, bl.a. i forhold til at du skal kunne få udbedret skader uden ventetid.
  Skønt billede af din dejlige Rasmus. I hygger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre og ganske typisk er begge mine bostøtter gået på juleferie til 5 januar nu, sååå.. Men nu har han jo lovet at komme i morgen og så tager jeg den derfra. Kan ikke andet :-)

   Tak og ja, det er vi gode til haha

   Slet