10 december 2014

Det usynlige halsbånd

 

 

 

 

 

IMG_0651Holger fik et fint halsbånd for nogle måneder siden. Navneskilt og det hele. Det har siddet der og en aften sad det der så ikke længere. Han kom hjem efter en vandring uden!

 

Nå, men først blev jeg helt utilpas, for hvem kan finde på at tage det af?

Så tænkte jeg at det måtte være gået op, og ligge et eller andet sted, og fred være med det. Han var i hel stand, uden skrammer og selv ville han ikke fortælle noget, hvor det var blevet af.

 

SÅ fik han et nyt tilsendt af donoren. Et fint et. Ikke med et skilt, men med et smart lille rør, hvori der ligger en lille bitte sammerullet seddel, med navn og adresse. Ren ølhund nærmest.

 

IMG_1791

 

I aftes fik han det på. Reagerede ikke synderligt på det. Siden har han sovet på gulvet ,og jeg selv på sofaen, da jeg ikke gad gå op af trapperne.

 

Nu er det mørk mørk morgen. Jeg sidder med kaffen og Holger er skredet ud i blæsevejret.

 

 

UDEN HALSBÅND!

 

Det er nemlig væk????

 

Det sidder simpelthen ikke længere omkring halsen på kræet, men selvom en grundig eftersøgning i heeeeeele det lille dukkehus har været iværksat, og hans tykke tykke vinterpels er kigget nøje efter, så er og bliver det borte!!!!!!!!!   Væk. Ikke længere tilstede. Uden af syne. Usynligt!

 

 

 

IMG_1786

Om jeg begriber det altså. Hvad fanden har den lille fis nu lavet? Jeg mener, jeg har ligget lige her hele natten, og her har ikke været en lyd andet end Holgers snorken. Selv vil han ikke afsløre noget. Overhovedet. Han er helt uskyldigt daffet af som sagt, og tilbage sidder jeg og fatter ikke en meter.

 

Spørgsmålet er, om der mon alligevel findes nisser?

 

IMG_1558

8 kommentarer:

 1. ja det er da mystisk- men jeg er næsten sikekr på at når katte først er enige med sig selv om at de ikke gider halsbånd, så forsøger de at krænge det af- og det slaæ de jo også helst kunne - så de kan komme ud af det hvis de hænger fast.. Held og lykke med at lede efter det :-) måske du skal have nissehjælp til det ;-)

  SvarSlet
 2. hahaha..... 1-0 til Holger..... (eller 2-0 måske?).....har du overvejet om han har SPIST den ;) .....tænker mest på det billede der hvor han ligger og "rævesover" ??? med blottede HUG-tænder :) ...

  SvarSlet
 3. Helt sikker nisser.:)
  Men det er alligevel godt det kan krænges af, hvis han hænger fast et sted udenfor.

  SvarSlet
 4. Det vides, fra gamle fortællinger om nisser, nisser og katte er allierede venner. Han har måske fået hjælp til både at få halsbåndene af og at gemme dem et sted, hvor Henriette ikke kan finde dem. Holger ved alt om Henriettes færden og kan nok udregne et snedigt sted. Han er vist træt af halsbånd. Jeg er spændt på, hvor de findes. hvis de overhovedet nogensinde findes. Der foregår meget i den lille kattehjerne, også hemmeligheder åbenbart. Holger sover uantastet videre, "han kan jo ikke tale", og ikke besvare spørgsmål om hvor de er. Dyb søvn med åben mund, "jeg er jo bare en kat og aner intet om, hvad der foregår". (Han ved selvfølgelig, hvor de er men han afslører det ikke). Det er rigtig kat, du har fået dig der, Henriette, nyd det, det er en stor ære at få indblik i kattens univers. Kh Mette.

  SvarSlet
 5. ps, på foto af poten ser det ud til, 2 kløer er nedslidte, og en 3. er knækket (den til højre) ?

  SvarSlet
 6. Det hører med til at have kat..hvis du vidste hvor mange der blev væk da jeg havde min forrige kat som var en tilløber.
  Men halsbåndene skal kunne falde af hvis de hænger fast i grene..osv..ellers kan de blive kvalt.
  De gider ikke rigtig halsbånd hvis de ikke er vant til det fra de er killinger..;-)

  Så du for resten billeder af min kattefamilie ude i stalden..?

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Mine katte er tatoverede og chippede, men de nægter at gå med halsbånd. De mener det er under deres værdighed. Det er sådan noget hunde gør ;-) Så de forstår godt Holger!

  SvarSlet
 8. Jeg siger også, som de andre - hvis en kat ikke har lyst til at have halsbånd på, så kommer det af. På en eller anden måde. Med eller uden hjælp fra nisser... ;-)

  SvarSlet