28 december 2014

Rasmus returnerer til hovedstaden og jeg savner allerede

 

 

 

IMG_2160

Lørdag satte jeg min store søn på toget retur til København. Jeg er møgtræt, og han var begyndt at være en smule rastløs, MEN.. jeg er ikke glad for, at han er væk igen. Vi har haft det så hyggeligt og rart sammen, at der er tomhed i huset nu. En lidt dobbelt følelse er det, for samtidigt trænger jeg til at få mit hus tilbage. Det ER småt her, og her roder på ingen tid, her ER fint plads i dagtimerne, men det er en pø hårdt, at den unge mand er totaaaalt frisk når han er vågnet hihi. Jesus han har meget på hjerte, i modsætning til moderen, der helst skal gå i stilhed et par timer efter opvågning.

 

IMG_2151

 

“ Hvis jeg en dag bliver rig.. “

 

Sådan siger han ofte. Rasmus. 

 

“ Så vil jeg købe dig et hus med en have her i københavn. En ordentlig bil skal du også have. Det vil jeg så gerne give dig mor.”

 

Hans omsorg er fantastisk, men det interessante er, at jeg faktisk ikke vil tilbage til storbyen. Flere har spurgt om jeg vender retur en dag, men jeg kan med ro i hjertet svare, at det gør jeg IKKE. Jeg elsker det hernede, og jeg vil omvendt super gerne have knægten til at rykke herned også. De drømme han går med, kan sagtens realiseres her på Lolland/ Falster. Faktisk er de mere realistiske på disse breddegrader end i storbyen. Så jeg taler varmt for sagen.

 

Og hvis nogen skulle have svært ved at fatte mine følelser for landlivet, så se lige nedenfor. Nogen ser måske bare en landevej, og en mark. JEG ser høj høj klar blå himmel på en smuk frostkold dag i december. Jeg ser uendelige vidder og stilhed. Natur og sjælefred. Kort sagt ser jeg, næsten uanset vejret, den smukke del af danmark jeg bor i, og føler mig glad helt ind til marven.

IMG_2169IMG_2174

IMG_2164

En lille del af den sø der nu er skøjtebane, på en af de mange oversvømmede marker vi har her nu. De ti minutter jeg stod her og tog ind, kom kun to biler forbi. Resten af tiden var der bare tyst og fantastisk.

IMG_2165

Så nej.. uanset summen, kan intet få mig tilbage til en tætbebygget by igen. Jeg bliver hvor jeg er, i dukkehuset, uden planer om flere flytninger. Kun hvis der dukker lige det helt rigtige hus på en mark op, vil jeg overveje at skifte bopæl. Jeg elsker det hernede. Også når det er vinter. Så let er det.

IMG_2101IMG_2115IMG_2118IMG_2122IMG_2128IMG_2130IMG_2131IMG_2132IMG_2140

5 kommentarer:

 1. Ja her er dejligt her på Lolland Falster :) Det er godt at læse at du er faldet til her.

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt at du bare helt inderst i dit hjerte ved at du er der hvor du skal være og er glad for det :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også langt mere landmenneske end bymenneske. Elsker byen af og til - men landet hele tiden. Elsker tystheden og naturen og alle de venskaber, man kan få med dyr. Som du jo også har med Holger... ;-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre, at du er faldet så godt til her på disse kanter. Der ER nemlig skønt hernede ved vandlands Danmark :)

  SvarSlet
 5. Virker til at være en rigtig sød og betænksom dreng, du har der!

  SvarSlet