28 december 2014

‘kæft en god søndag jeg har haft, og NU sner det endelig i Rødby

 

 

 

 

IMG_2226

Den sidste glæde først. Jeg elsker sne og selvom Pia er vældig utilfreds med mig, så har jeg en dybtliggende barnlig glæde over det kølige element. I den stund, hvor det bare daler og alt er tyst og lydene dæmpet, bliver naturen bare lige det ekstra smuk.

IMG_2228IMG_2229

Jeg håber det bliver ved, for så tager jeg vamsen på og går en nattetur. Det er tradition. BUM!

 

 

IMG_2178

Søndag har bare været en af de der dage. Smadder dejlig og rigtigt tilfredsstillende. Jeg har fået samlet julen til bunke i en balje, som nu er sat til side til den dag jeg lige gider lægge det fint på plads i kasserne igen. Længere kunne min juletærskel ikke række. Kun ganske få ting er stadigt fremme, fordi det er smukt at se på, uden at være for julet.

IMG_2205

 

 

Jeg har fået støvsuget grundigt også i flyderen, som bar heftigt præg af krummer og garnstumper, støv og generel brug, efter en uge som base for tre magelige væsener. Nu er den frisk igen. Sofaen. Her ligger tæpper, og alt håndarbejde er inden for rækkevidde. Her er en kat og så mig. På plads foran tv’et, klar til film og andet underholdning.

IMG_2194IMG_2203IMG_2220

IMG_2199

 

 

Nu er det bare at håbe, at sneen bliver liggende bare een eneste dag. Så skal jeg knagme ud og gå med Holger i haven. Gad vide hvordan han har det med sne..

Nuser1

Nusernuser2

4 kommentarer:

 1. Godt du har en stor flydesofa til den kat.
  Hvem af jer nyder den mest?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, ja det er et godt spørgsmål. Rasmus efterlod sin kuffert til den stakkels misrøgtede Holger fedtemus, men tror du han har gidet ligge i den siden.. Næhh nej da. Han er en værre en er han :-)))

   Slet
 2. Fantastisk, når nu du holder sneen ned hos dig - så må du få al den sne du kan ønske dig :D Ønsker dig alt godt i året der snart starter.

  Knus Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. mange tak og i lige måde Pia. Jeg kan glæde dig med at det ser ud til at sneen er væk for denne gang, og ærligt talt.. så passer det mig også fint. Jeg har ting at gøre i haven, som det vil være fedt at have gjort inden sæsonen starter. Nemlig.. :-)

   Slet