12 januar 2015

Der kommer altid en sporvogn og en kattekilling til ..

 

 

 

 

IMG_2424

Jeg har været ualmindeligt udmattet i dag, og som glasuren på kransekagen, døde musefunktionen pludseligt her på computeren. SÅ smækkede jeg låget i og besluttede at tage et hvil. Maybritt har hjulpet mig her til formiddag, og hun var så sød lige at komme med en opdatering på forrige skrivs kommentarer, men nu kopierer jeg det lige her så alle kan se det. Det er det nemmeste for mig lige nu, for jeg vil gerne lige komme med seneste nyt, da ikke alle måske får set tilbage, og musen.. ja den er igen igen erstattet med en reserve via USB. Jeg havde samme problem for omkring et år siden, og der viste det sig at være en latterlig detalje, der fik musen til at gå i sort, men kan jeg nu huske hvad det var jeg skulle gøre??  NIKS!  Så med mus i hånd må jeg klare mig.

 

Maybritt skrev:

Henriettes PC'er virker ikke d.d. Så jeg har lovet at give Jer en status opdatering vedr. Gertrud.
Henriette er som altid meget taknemlig for den støtte og opbakning I har givet hende.
M.h.t. Gertrud så er status lige p.t. at Gertrud er på Falsters Kattehjem, hvor hun, når de får tid til det, vil blive fotograferet og fremlyst på deres hjemmeside samt Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. Her vil hun figurere i 14 dage hvor evt. ejere kan henvende sig og få katten tilbage. Dersom ingen ejere henvender sig vil Gertrud blive steriliseret, øremærket og fremlagt til adoption. Da Henriette har ytret ønske om, at killingen kommer tilbage til hende, kontakter Falster Kattehjem Henriette først. Der er dog en problematik, som er blevet fremlagt fra kattehjemmet, og det er, at killingen måske har et hjem i nærområdet, og derfor efter genudsættelse vil løbe fra Henriette og hjem igen. Henriette er meget OBS på dette, og har selvfølgelig ikke til hensigt at "stjæle" andre folks killinger. Henriette sætter opslag op i nærområdet vedr. Gertrud, i håb om at finde ejeren. Og så har Henriette taget en beslutning om, at Gertrud ikke skal flytte ind til hende og Holger. Det føler Henriette er det rette på nuværende tidspunkt. Holger og hende er "pot-og-pande". Han giver Henriette den ro der skal til, og selvom han er en venlig fyr, behøver han ikke andre katte i sit liv. Han har jo Henriette som "kattemor" kh Maybritt

 

Og ja, sådan er det altså nu. Jeg ønsker ikke at komme i klemme, og det kan jeg nemt hvis jeg går ind og får den chippet, og der så er nogen der genkender den en dag. Jeg kan også jo også risikere at den en dag selv finder tilbage til første ejer, og så er der altså nogen som har sponsoreret en killing til mig forgæves. DET kan jeg heller ikke leve med.

 

Det eneste jeg ønsker er, at Gertrud har og får det godt, og det har hjemmet lovet mig at hun får. De plejer som regel at finde nye hjem til katte som Gertrud et sted, der ikke er i nærheden af findestedet, for netop at undgå fremtidige problemer. OG dette sker naturligvis KUN i tilfælde af, at den rette nuværende ejer IKKE dukker op/kan findes.

 

 

IMG_2496

 

Jeg har den overbevisning, at skal Holger have en lillesøster/bror, så sker det bestemt en dag, og indtil da så glæder fedtemusen og jeg os begge til tørt og vindstille vejr. SÅ skal vi knagme i haven. Jeg får mange mange timer til at gå i øjeblikket med, at studere og læse. Om haver, planter, pleje, tips og tricks. Så optaget af udelivet er jeg, at der ikke bliver strikket eller hæklet så meget, men det er altså svært at gøre det hele på een gang, og lige nu er det min egen lærdom omkring havehold, der optager mig. Alle Esthers havemagasiner bliver mere og mere flossede i kanterne haha, og de er ved at være godt fyldt med post it’s. Jeg er ude i noget med, at jeg må have mig et par kæmpe plancher jeg kan bruge som mood boards i stuen. Klip og klistr, noter og lav plan. Nemlig.

 

IMG_2479

2 kommentarer:

 1. Nu må jeg altså efter dig med riven!
  Selvfølgelig har du (igen) taget den helt rigtige (og måske endda mere velovervejet end jeg ville have gjort det) beslutning.
  De, der så meget som antyder tvivl på dine evner har måske selv et problem. Du har ikke!!!

  Jeg blev engang adopteret af en lille fin missekat, der forlod en gård en lille km herfra. De hentede den tre gange, den kom da bare tilbage igen (og blev hos os resten af sin tid).
  Katte er deres egne.

  Og dit og Holgers liv sammen er vidunderligt at følge! Med eller uden tanker om familieforøgelse.

  SvarSlet
 2. Jeg ikke sige om du har truffet den rigtige beslutning, det er kun dig selv som ved det. Jeg er dog glad for at du er kommet frem til en beslutning uanset udfaldet. Jeg ved det har taget alt for mange kræfter, men du gør det så godt og det skal du være stolt af..

  Kæmpe Kram <3

  SvarSlet