11 januar 2015

Gertrud kommer til huse, om alt går vel og hun stadig er hjemløs

 

 

 

 

IMG_2422

Lidt nervøs er man vel altid, når man beslutter sig for at få nummer to, men beslutningen er taget.

 

 

Der er lidt praktisk, der skal sørges for inden jeg kan hente hende hjem, og jeg skal også lige have fat i hjemmet, det håber jeg lykkedes i morgen. Dukkethuset skal også babysikres, for lige nu er der altså steder, som den helst ikke skal ende.

 

Forinden ankomsten skal jeg også huske at øve mig i at spise stående…

 

 

Og læse op på katte her:

 

http://www.simonscat.com/

16 kommentarer:

 1. Ha Ha Ha... Det er for sjovt.. <3

  Håber sådan det hele falder på plads for dig, det fortjener du..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Vi glæder os til også at følge Gertrud <3
  Skynd dig at sende den en mail, så de ikke afsætter hende til anden side!

  SvarSlet
 3. Lige sådan har jeg det med den nye killing..hvis jeg har ost på brødet..hun er syg med ost og nærmest overfalder mig.
  Så jeg må stå op og spise..;-)

  SvarSlet
 4. Der sidder jeg godt nok ned da. Omend jeg måtte på benene fem gange søndag aften, da vi fik junkfood leveret til døren, og killingen lige skulle agere bordpynt. Og jo, hun er både sød og dekorativ, det er den store også - men ikke i nærheden af min mad! No way, José.

  SvarSlet
 5. Sådan Henriette,det er sku :) også dit liv og dine beslutninger som er de rigtige,dIg der ved hvad der i maven føles rigtigt og er det en Gertrud så er det det,jeg vil ihvertfald stille mig og sige go for it

  SvarSlet
 6. Herligt, Det skal nok komme til at gå fint, du er jo en rigtig god misse mor. Bare spørg Holger :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det super dejligt for både dig og Holger med en lille killing i familien. Og hvor er det en heldig killing :0) Også denne gang, er det katten der vælger dig, så det må være skæbnen, at den hører til hos jer.

  SvarSlet
 8. Jeg har også haft killinger i huset. Der var drøn på hele tiden - indtil de BUMS faldt i søvn, hvor de nu var. Den ene killing havde en vis evne til at liste sig ind på mig og tage en bid ud af den kage, jeg sad med i hånden, hvis jeg var uopmærksom et sekund.

  SvarSlet
 9. For nylig stod der at læse i vort lokalblad (sommerhuskommune), at man skal være forsigtig med at fodre en vildfaren kat. Den er ikke nødvendigvis hjemløs, men blot vildfaren. Hvis man imidlertid begynder at fodre den, vil den herefter holde til hos én ..... og så sidder der måske i nabolaget et menneske, måske tilmed et barn, og græder over, at der måske er tilstødt den noget ondt (min nabo er konstant ængstelig for, hvad der kan ske hendes fire katte, når de er udepå egen hånd). Nu har du jo været så fornuftig, Henriette, at kontakte Kattens Værn, eller hvem det nu var, du satte dig i forbindelse med , men jeg kan ikke lade være med at tænke, at en killing, der dufter parfumeagtig, må have været i kontakt med sit menneske for nylig .....
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 10. Henriette er opmærksom på et evt. tilhørsforhold. Killingen bliver fremlyst via Dyrenes Beskyttelse og Henriette hænger sedler op i nærområdet. mvh Maybritt

  SvarSlet
 11. Jytte! Din nabo behøver jo ikke være ængstelig, dersom hendes katte er neutraliseret og øremærket. mvh Maybritt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maybritt! Det, min nabo er ængstelig for, er, at en af kattene skal blive kørt over, hvilket er sket to gange, eller at nogen skal komme til at lukke en af dem ind i sit udhus, når døren lukkes om aftenen. Dette skete desværre engang hos en sommerhusejer, da vedkommende tog hjem til byen uden at være opmærksom på, at katten var derinde. Den døde af sult og tørst. Derfor, folk med udhuse: Vær opmærksom på, at I ikke kommer til at lukke hverken katte eller andre dyr inde.
   Jytte

   Slet
 12. Henriettes PC'er virker ikke d.d. Så jeg har lovet at give Jer en status opdatering vedr. Gertrud.
  Henriette er som altid meget taknemlig for den støtte og opbakning I har givet hende.
  M.h.t. Gertrud så er status lige p.t. at Gertrud er på Falsters Kattehjem, hvor hun, når de får tid til det, vil blive fotograferet og fremlyst på deres hjemmeside samt Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. Her vil hun figurere i 14 dage hvor evt. ejere kan henvende sig og få katten tilbage. Dersom ingen ejere henvender sig vil Gertrud blive steriliseret, øremærket og fremlagt til adoption. Da Henriette har ytret ønske om, at killingen kommer tilbage til hende, kontakter Falster Kattehjem Henriette først. Der er dog en problematik, som er blevet fremlagt fra kattehjemmet, og det er, at killingen måske har et hjem i nærområdet, og derfor efter genudsættelse vil løbe fra Henriette og hjem igen. Henriette er meget OBS på dette, og har selvfølgelig ikke til hensigt at "stjæle" andre folks killinger. Henriette sætter opslag op i nærområdet vedr. Gertrud, i håb om at finde ejeren. Og så har Henriette taget en beslutning om, at Gertrud ikke skal flytte ind til hende og Holger. Det føler Henriette er det rette på nuværende tidspunkt. Holger og hende er "pot-og-pande". Han giver Henriette den ro der skal til, og selvom han er en venlig fyr, behøver han ikke andre katte i sit liv. Han har jo Henriette som "kattemor" kh Maybritt

  SvarSlet
 13. Jamen så er alt jo, som det skal være :-). Da jeg for tre måneder siden tog en hjemløs killing ind som kat nummer to, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige. Havde jeg været det, havde jeg fundet en anden løsning. Henriette har som altid handlet særdeles ansvarligt i denne sag.

  SvarSlet
 14. Ja...Hun har....

  SvarSlet
 15. Hils Henriette mange gange. Hun har handlet fornuftigt og ansvarligt. Gid vi snart får sol og tørvejr, så energien kan bruges ude sammen med Holger.

  SvarSlet