10 februar 2015

Det nye liv er ikke længere så nyt, så nyt navn til bloggen forude

 

 

 

IMG_3131

Jeps!  efter grundig overvejelse er beslutningen taget. Intet bliver dog ændret andet end bloggens navn. Heller ikke adressen i søgefeltet.

 

I sin tid passede det jo helt fint, at bloggen hed de fem i byen. Siden, da det ikke længere var en realitet, blev bloggens navn ændret til det nye liv, for det var jo det jeg skulle ud i og nu, efter fire år, synes jeg ikke længere det er så nyt, og jeg håber ved gud heller ikke, at flere “nye” grunde dukker op. Mit liv skulle gerne ikke ændres særligt meget fra det, som det er nu. Eller jo, hit da gerne med en million eller to, eller en overnaturligt fleksibel og accepterende kæreste, et bedre socialt overskud, og et sundere liv, og og og..

 

Som I kan regne ud er det, der skal til for at jeg endnu engang får et nyt liv, helt ude i hampen på realitetsskalaen og netop derfor synes jeg, det er på tide at bloggens navn bliver opdateret så det stadig afspejler, hvad det er man finder når man kommer her forbi.

 

Og hvad finder man så?

 

IMG_3115

Man finder Holger, haven og jeg. Plus strik og lidt elendighed, men i det store hele er det jo haven og fedtemusen det drejer sig mest om, så det bliver bloggens navn.

 

Holger, haven og jeg.

 

Hvad synes I om det? 

 

Jeg skifter i morgen onsdag, så der er tid til input og andre forslag.  Er  “Holger, haven og Henriette” bedre måske? Navne som dukkehuset, på grænsen til vandet, livet på landet og andre knapt så rammende eller fine har været vendt, men selv synes jeg ikke de lå så godt på tungen.

 

 

 

IMG_3128IMG_3129IMG_3130IMG_3131

 

Og ja, vi har været i haven igen i dag. Ved middagstid brød solen igennem, og så var det bare om at ryge i røjserne. Der er blevet rodet og regeret som altid, men NU vil jeg altså hækle lidt. På genhør onsdag, hvor jeg er spændt på om mit nye navn er blevet godkendt eller dømt ude.

21 kommentarer:

 1. Jeg synes Holger, haven og jeg er et godt navn. Jeg kan også godt lide Holger, haven og Henriette for bogstavrimet og måske også fordi Henriette rummer mere end bare jeg :)

  SvarSlet
 2. Sad og tænkte:
  Henriette, Holger og haven :)

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer for Holger, Haven og Henriette <3

  SvarSlet
 4. Jeg synes, det er helt perfekt, men giver Lene ret, Holger, Haven og Henriette, er rigtig godt.

  SvarSlet
 5. Henriette, Holger og Haven...
  Lyder bedst i min ører ;)

  SvarSlet
 6. Jeg siger også 'Henriette, Holger og haven' :-D

  SvarSlet
 7. Jeg synes det viktigste er at det blir Henriette i stedet for "jeg", så får rekkefølgen bli som den blir :) jeg gleder meg til å følge dere utover i en ny sesong i hagen!
  Dere er så definitivt mitt favorittpar som bringer mye glede ( ...og alvor) inn i hverdagen :)
  Du skriver fantastisk godt, Henriette! Jeg forstår omtrent alt, selv om jeg er fra Norge!
  Klem fra Liv Iren

  SvarSlet
 8. Har du overvejet, om du skal skifte navn igen, hvis nu Holger får en lillebror eller lillesøster på et tidspunkt? Jeg tænkte "Henriette's liv på godt og ondt". Det kan indeholde alle små-ændringer og signalerer samtidig, at du ikke kun viser glansbilledet, men livet som det er i al dets mangfoldighed :-)
  Hilsen Birgit

  SvarSlet
 9. Stemmer for "Henriette, Holger og Haven" ....

  SvarSlet
 10. Uanset hvad du vælger at kalde din blog,så læser jeg med. Hvorfor ikke bare kalde den Henriette Hald og Holger?

  SvarSlet
 11. Synes det er et godt navn.. Eller måske Holger og jeg i haven.. ha ha..
  Der er mange sjove bud.. Håber du finder det rigtige..

  Knus <3

  SvarSlet
 12. Min første tanke var, at det skulle da være 'Holger, haven og mig', men bogstavrimet er nu altså også godt. Og jeg synes jo, du er den vigtigste i den sammenhæng, så Henriette, Holger og Haven er meget rammende :)
  Uanset hvad, så skal vi nok kigge forbi igen :)
  Mette L

  SvarSlet
 13. Jeg synes den skal hedde Henriettes dagligdag i lyst og nød.
  Det eneste som er fast er dig selv, alt andet kan jo ændres hen ad vejen.
  Men jeg vil altid læse med.

  SvarSlet
 14. Jeg vil også gerne være med i koret med Henriette, Holger og haven

  og godt initiativ ...

  SvarSlet
 15. Holger, haven og jeg er flot, mundret og meget personligt, den ville være mit valg.
  Ved at sætte dit navn på ændrer du navnet fra det personlige jeg til tredje person, til en der skrives om. Det synes jeg ville være synd.
  Men forresten bliver jeg bare hængende, om du så vælger at kalde den Mortensen!

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. UPS...undskyld. Jeg kunne ikke se mit billede, så jeg ville slette og så se, at finde mit billede, men det kan jeg ikke. Mystik...ved ikke hvad der sker med mit billede...jeg har ikke slettet. Nå pyt med det, det dukker måske op senere. Jeg siger som Den gamle krage (som jo slet ikke er så gammel endda...:).Jeg kigger ind af og til, når jeg magter det, men det bliver desværre sjældent til, at jeg også orker, at kommentere. Jeg tænker på dig og jeg synes du skriver så hamrende godt Henriette...du er unik i skrivekunsten...hygge til dig :)

  SvarSlet
 18. Henriette og Holger i Hus og Have

  SvarSlet
 19. Min første indskydelse da jeg læste dit skriv var 'Holgers hemmeligheder', men det passer jo ikke, for der er jo ikke nogen hemmeligheder :-)
  Men den med Henriette, Holger og haven lyder godt :-)
  Hilsen Sanne

  SvarSlet
 20. Holger, Henriette og haven - 3H lyder godt ja

  SvarSlet
 21. "Ingen Kender Dagen..."

  SvarSlet