18 februar 2015

Torsdag skal jeg på langfart

 

 

 

.. og jeg er en smule nervøs ved det.

 

 

 

IMG_2965

Heldigvis bliver vejret mere venligt stemt i morgen, end da dette billede blev taget. Smukt som det er, så ER det altså svært at køre på motorvej i hård frost .. på sommerdæk. SÅ altså jeg triller på udflugt for første gang i et helt år nøjagtigt.

 

Jeg har kørt SÅ meget i min tid, og jeg elsker det. Elsker fart og tempo, fuld knald på musikken, landskaber der suser forbi og følelsen af frihed, men det er en gammel dame jeg efterhånden skal ud at køre i, og det gør mig altså en smule nervøs. Jeg gentager for mig selv, at det nok skal gå og at alt er godt, så jeg ikke følger min allerstærkeste impuls.

 

Aflysning.

 

 

Det vil jeg bare ikke. Og jeg har sørget for at nummeret til autohjælp ligger på mobilen :- )Det er noget forbandet fis, at jeg nu flipper sådan og jeg vil ikke ligge under for min egen fantasi. Og for den underlige lyd der efterhånden kommer et sted fra, når bilen er tændt. Mekanikerne kunne ikke hitte grunden i sin tid, og den har også kørt fint siden.

 

IMG_3304

Og Holger. Han bliver hjemme. Jeg har naturrrrligvis sørget for, at der bliver kigget til ham ved middagstid, og at nus og opmærksomhed også bliver leveret, for jeg synes jo det er vanvittigt svært, at efterlade ham heeeelt alene i fem timer. Tænk nu hvis han tror jeg har forladt ham! 

2 kommentarer:

 1. Hej Henriette! Dannemare, er det et område man kan tænke sig at bo? Vi overvejer her i huset en flytning ned til DK, og nu har manden så faldet over en annonce for et hus til salg på landet og jeg kan se på Danmarkskortet at det slet ikke er langt fra hvor du bor. Kan du fortælle noget om området?
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Heeeeeej og juhuuuu, det ville da være super herligt at I kom herned til mig :-) Jeg kender ikke så meget til Dannemare, men det ligger ganske rigtigt tæt her på. Ret centralt faktisk, da også Nakskov og Maribo er lige i nærheden. Ca 15-20 min i bil. Jeg spørger lige min besøgsven når jeg ser hende på fredag, for i morgen er jeg jo ikke hjemme til det. Det skulle ikke være sååå svært endda at finde bolig hernede, da der er masser af huse til salg rundt omkring. Hvor er det spændende :-)))

   Knus

   Slet