05 marts 2015

Dag to med en god pris

 

 

 

I dag har jeg haft en aftale med Lizette, og jeg var fast besluttet på at DEN ikke skulle aflyses. Jeg kørte og vi slæbte. Jord…

 

Der er gode priser i denne uge i Jem og Fix. Een ting er en kvart plan om højbede, en anden er en pris man kan forholde sig til, så kort tid efter vi gik ind så det sådan her ud:

IMG_3688

10 sække a 9,50 stk og nogle spande til knolde. Ind, fyld, og ud igen. Min bils størrelse begrænser jo alt for vilde indkøb, så jeg tænkte at det måtte være rigeligt. Det var det så ikke, så vi kiggede på hinanden og vendte kareten til endnu en tur:

IMG_3689

Fem mere ..

IMG_3691

..  og SÅ var det vist rigeligt. Der meldes om svage skrabelyde og langsom accelration ved kørsel hehe

IMG_3692

Hun blev og hjalp til med at stable og nu ligger mine sække så klar til videre transport om bag skurene. De FEMTEN sække a 40kg, fire spande, og en pose rosengødning endte med at lyde den skarpe pris af 

 

206,00 gode danske kroner

 

Nu kan jeg vist godt melde klar til weekenden og det bedste er, at jeg stadig har julepenge tilbage, så en ekstra regnvandstønde og stedmoderblomster er også indefor rækkevidde. Faktisk er det nærmest historisk det her. Får jeg penge i gave, er de altid brugt indenfor endog meget kort tid, men her har jeg virkelig lagt bånd på mig selv og ventet på gode tilbud. Jeg har vidst at jeg ville have jord feks. Og en boreskruemaskine. Sådan en handlede jeg i sidste måned på nettet. Nedsat 1000 kroner og sendt hertil med post. Nu kan jeg bygge som en sindssyg derude også. Min julegave har altså virkelig givet mig nogle gode og brugbare ting og jeg er smadder taknemmelig.

 

IMG_3673

1 kommentar:

  1. Glæder mig simpelthen sådan til forår og til at følgere mere med i din have.. Elsker det.
    Jeg må vidst også snart begynde overveje hvad der skal være på altanen.. der kommer nok ikke lige ny bolig til os med det samme..

    Jeg ved i hvertfaldt at jeg vil ha tomater igen. Det gik så godt sidste år.

    Knus <3

    SvarSlet