07 marts 2015

Hovepineramt fredag

 

 

 

 

Torsdag aften, efter dagens succes med indkøb af jord, var jeg simpelthen så motiveret til at begynde på lidt udearbejde fredag. Jeg gik tidligt i seng, sov tungt og vågnede op med den ondeste migræne. Det er (i min verden) længe siden sidste anfald af den kaliber, så jeg var helt uforberedt, og igennem tågerne var min frustration til at tage og føle på. Nu har jeg ligget her og ligget i månedsvis, først bare træt og siden også med en mindre nedtur, så det passede mig overhovedet ikke. En uge inde i ny medicinering kan jeg tydeligt fornemme forskellen selvom jeg stadig er træt, og jeg trænger til at mærke jeg lever igen.

 

Fredag blev det ikke.

 

I dag lørdag er et åbent spørgsmål. Jeg har sovet temmeligt ringe, og en mild hovedpinerest ligger stadig og dunker bag øjet. Tidligt i morges fik jeg badet, så jeg var sikker på at DET mål var nået, og jeg var også tidligt ude efter lidt proviant, men det ER godtnok stadigt friskt hernede. Det blæser køligt, så jeg forestiller mig at jeg kan tage en lur nu og håbe på at det er blevet rarere at være ude efter frokost. Om ikke andet er planen at søndagens udsigt til godt vejr SKAL udnyttes, og så må lørdag bare være opvarming.

 

IMG_3723

Jeg har på trods af vind og vejr, alligevel siddet lidt ude her til formiddag. Lidt morgenmad og en lille vandring var skønt, men nu sidder jeg varmt og godt under dynen i sofaen igen. Solen kigger lidt frem, og jeg håber den bliver her, indtil jeg igen vover mig ud.

3 kommentarer:

 1. Bliv under dynen i dag!
  Det stormer en halv pelikan her, ikke et vejr for hverken kone eller kat.

  SvarSlet
 2. Bliv du bare inde , det er først i morgen det bliver forår, :-). Her i Hillerød blæser det også og er koldt. Go Lørdag.

  SvarSlet
 3. Jeg har godt nok også været ramt med hovedpine og andre skavanker denne weekend..
  Dejligt at du alligevel kom lidt ud. Vi har været i Odense og gå en lang tur, det var skønt.

  Jeg har nomineret dig til en Leibster Blog Award, ved ikke om du har lyst til at være med.
  Kig evt mig blogindlæg her: http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2015/03/leibster-blog-award-nomination.html

  SvarSlet