27 marts 2015

Se DET kan altså godt give mig en smule grå hår

 

 

 

 

IMG_3554

Vi ved alle herinde, at jeg ikke et sekund har fortrudt min flytning herned til Lolland. Faktisk.. lige om lidt er det to år siden. Arhmen.. TO ÅR!  De er da bare fløjet forbi i en fart hva?

 

 

  

Nå, men al denne begejstring får da ind imellem kamp til stregen, når der er noget jeg bare ikke kan opnå ved, at bo på kanten af Danmarks kyst. Feks er der jo Søstrene Grene. Dem er jeg vildt irriteret over ikke at have mulighed for at handle ind hos. De har af uvisse og ufattelige grunde ingen netshop. Og nå ja, så er der naturligvis Ikea, som også mangler hernede på disse kanter. Om jeg begriber den forresten!  Jeg er sikker på, at hele syddanmark ville kunne godtgøre en afdeling feks nederst på Sjælland. Masser af arbejde til mennesker, moneyflow og hvad har vi. Det er alt andet lige lidt af en vej, at køre helt til Taastrup eller Gentofte for at handle, men endnu værre er det, hvis man skulle få tanken at få en vare tilsendt derfra. De har en lænestol jeg bare så gerne ville have, men forsendelsen koster mere end stolen, så den handel er jo helt i hegnet allerede inden den er foretaget.

 

Og nu det her med forsendelse.

 

Det er netop grunden til de omtalte grå hår.

 

Jeg har nemlig fået ( med hjælp fra Ellen, som har bekræftet med billeder, at jeg tænker i smarte baner ) en rigtig god ide. Jeg har ikke råd til at investere i en form for reol til spisestuen, der kan rumme mit strikkegarn, MEN jeg bygger da bare en selv så da. Af gamle skuffer, vinkasser og andre smukke brugte matrialer. Jeg så noget lign i et tvprogram på et tidspunkt, og det var bare lige mig. Så jeg skal altså “bare” have skaffet mig nogle skuffer og kasser. Så langt så godt.

 

Jeg har så søgt lidt på nettet, fordi jeg ved at jeg ikke kommer nok omkring til at kunne få indsamlet den slags i år. Blandt andet er jeg stødt på en vildt interessant brugttings forreting, hvor ejeren har et udpræget talent for at opsnuse netop den slags jeg søger. Den butik ligger i Ringsted.. hmm. Ikke lige rundt om hjørnet til min store ærgrelse. Allermest belastende og hårgrånende, er dog en side jeg stødte på forleden.

 

 

Det er et sted som sælger vinkasser. Der er blevet opkøbt fra et konkursbo, og der er kun de kasser der er. Ikke flere kan skaffes. Til at begynde med, var lageret på over 80.000 stk. Deeet er det ikke mere, og hvad værre er..

 

- Kasserne befinder sig på Århuskanten.

 

- De kasser han stadig lagerfører kan jeg sagtens bygge en fed reol med, og og og

 

- De koster faneme kun 20 kroner plus moms!

 

Jeg ville kunne bygge en reol for max tre hundrede kroner. MAX. Det gør mig vanvittig det indrømmer jeg altså. For han sender ikke, og fragt ville fordyre projektet så himmelråbende, at hele humlen fordamper med det samme. Så ja, lige nu går jeg rundt og er lidt surmulende. Jeg elsker Lolland, men pokkers altså hvor det ligger langt væk nogle gange.

15 kommentarer:

 1. har du overvejet at lave den reol i "klodskasser"(6-20 kr. stk.) i steden for vinkasser/skuffer eller "skal" den være af træ ?.
  Men forsat god dag ;) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan bedst lide tanken om træ, men ideen er bestemt ikke dum :-)) Rigtig god søndag

   Slet
 2. I den by jeg bor i er der oprettet en Facebook side med køb,salg,bytte og gratis,eneste betingelse er at varen befinder sig eller kan blive leveret i byen , måske er der en lign på Lolland og der så tilfældigvis er det fu skal bruge

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er medlem af en lign side på FB over Lolland Falster, men det er godt nok ikke særligt aehm... interessante sager der bliver lagt ud der :-))) Men tak for tip Gitte, det er alt andet lige en super god måde at komme i kontakt med lokalsamfundet på

   Slet
 3. Der må da være en vinhandel på Lolland... Der kunne du måske være heldig at de ligger med trækasser, jeg har hentet en del ved vinhandler i Aalborg - gratis :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, og jeg skulle måske se at få startet dytten for at køre lidt rundt og forhøre mig. Tak Hanne :-)

   Slet
 4. Er HELT enig i, at vi mangler en IKEA. Sådan lige på Vordingborg-/Nykøbing-kanten tror jeg ikke ville være dårligt. Og ja, deres fragtpriser er latterligt høje.
  Har I ikke et supermarked med en vinafdeling du evt. kan høre om kasser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt det ikke kun er mig der tænker sådan, vi burde indsamle underskrifter til Ikea haha. Vi VIL ha dem herned :-)

   Slet
  2. Dét vil vi! Og jeg tror ikke engang det kun er os to der vil have en (selvom det nu ville give dejlig meget plads på gangene i den IKEA...)..

   Slet
  3. Enig, Ikea til Sydsjælland, tak

   Slet
 5. Min far skal næsten altid i IKEA når han skal mod København. Det slår sjældent fejl, at han tager en time eller halvanden tidligere hjemmefra og hjemfører en låge eller noget andet, når han skal den anden vej.
  Jeg tror du har ret. en IKEA længere sydpå ville være en god ide :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er lige netop det. Desværre kommer jeg jo ikke afsted, og jeg er sikker på at der er så mange andre, der heller ikke lige orker/kan/gider tage turen til Kjøwnhavn :-))

   Slet
 6. Ej for pokker da, havde jeg bare læst det her indlæg noget før, vi var nemlig i nærheden af Århus i går, mandag, øv, øv

  SvarSlet
 7. Øv for den da. Må jeg spørge om hvad det er for en biks i ringsted?

  SvarSlet
 8. Øv for den da. Må jeg spørge om hvad det er for en biks i ringsted?

  SvarSlet