09 oktober 2015

En varm sofa ER nu rar, efter en omgang gråvejrsgraveri

 

 

 

Man bliver kold, selvom man er er svedig, på en havedag som i dag. Derfor er det bare sååå dejligt at sidde under tæpper nu, og føle at dagen ikke bare forsvinder helt uvirksomt hen. Jeg skal have varmen nu, og så skal jeg se om jeg kan få strikket lidt videre på min blå poncho. Den driller lidt..

IMG_1973

 

 

 

IMG_9220

Jeg har flyttet mine smukke høstasters, for der stod alt for udsat. Det har jeg kunnet se i år, hvor de på trods af det ellers forholdsvis overskyede sommervejr, allerede i løbet af juni begyndte at visne nedefra. Stille og roligt er de nærmest brændt af, og der er nu kun toppen tilbage. Det er muligvis også fordi græsset suger alt ud af den omkringliggende jord, jeg ved det ikke, men nu er de på plads bagved hortensieaerne. Det var en hård omgang, for området her er det rene grus, så jeg har gravet dybt i dag. Fyldt op med god hjemmelavet kompost og jord, og så er de sat på plads. De forhold stod de også under sidste år, da de voksede i gården, og det kunne de godt lide. Nu har de så også ekstra læ og det håber jeg er bedre. Mit kamera nåede at dø, inden jeg fik taget et billede af resultatet, så det må lige vente.

 

 

IMG_9219IMG_9222

Nu er hullerne fra de flyttede buske, fyldt op med lidt mere taknemmelige planter, og det næste bliver at få samlet alle deres søskende, som står lidt spredt i haven, og så skal de stå imellem, hvor der er bare pletter. Det bliver godt tror jeg.

 

Jeg fik også revet kastanjerne fra græsset, og nu ligger de i bunker. De bliver fjernet en dag, hvor jeg igen har armkræfter til det.IMG_9223

Ingen kommentarer:

Send en kommentar