02 oktober 2015

Mystikken breder sig, og weekende banker på

 

 

 

 

IMG_9164

Mystikken kommer fra computeren, som nu opfører sig så utilregneligt, at jeg aldrig ved hvad den lige gider fra dag til dag!  Den ene dag virker musen ikke, den næste dag fungerer den igen. Dagen efter gider den ikke og sådan har vi en fest med det. Det numeriske tastatur duer ikke, trods det at det ER slået til!!!  Jeg kan ikke længere markere flere billeder uden, at de med det samme bliver kopieret, og nogle gange forsvinder markeringen så snart jeg flytter musen. Ærligt talt altså. Den slags er SÅÅÅÅÅ belastende. Skidtet skal bare fungere, men når nu jeg ser med overblik på det, så har den jo været småsyg de sidste to år, så jeg må nok ruste mig til lidt af hver fremover.

 

I dag når jeg lige inden weekenden, at få nye nåle i ørene og så har jeg et håb om at kunne gå i haven lidt lørdag og søndag. De tager en del af smerterne i arme og skuldre, og jeg er virkelig glad for den behandling. Virkningen af indsprøjningen fra i går venter jeg stadig på indtræder, med håb om, at kløen vil forsvinde og frygt for, at det slet ikke virker i denne omgang.

IMG_9160IMG_9161IMG_9163

1 kommentar:

  1. Måske er det ikke hele computeren der er ved at ryge.. men det lyder som om både mus og tastatur kunne trænge til en udbytning. Heldigvis dele der ikke behøver koste en herregård :)

    SvarSlet