07 oktober 2015

Nye vaner er svære at implementere

 

 

 

IMG_9202

Vi er igang med en tilvænning nu, af lukket vindue om natten. Det har Herman ikke prøvet før, og jeg ved at han har været flittig til at spæne ude efter mørkets frembrud, men det må have en ende nu.

 

Herman er ikke tilfreds..

 

Så her sidder jeg. Jeg gik i seng allerede halv ti, fordi jeg var forberedt på uro, og i første omgang fik jeg lov at sove indtil halv tre med Herman tæt på. Han plejer ellers ikke at gå med op, men plejer blev ændret i går og jeg håber så ikke, at det tager for mange nætter at vænne ham til nyt. Halv tre.. og så måtte jeg op. De to banditter spænede hen til køkkendøren, men da jeg åbnede for regn og blæst vendte de om i een bevægelse og gik direkte i stuen igen. Så står man lissom der ing! For vågen til at kunne sove, men ikke frisk og i mørke.

 

Jeg kom i seng igen ved halv fem tiden, og nu er jeg bare slatten som en brugt ballon. Katteregime kan til tider tage pippet fra  en. Jeg siger det bare.

 

IMG_2036

6 kommentarer:

 1. Uh, der har jeg også været, og det giver simpelthen for meget uro for mit vedkommende, så her bliver de simpelthen sendt ud når jeg går i seng, uanset om de vil eller ej, ja altså ikke i snestorm, jeg behøver en rolig nat, og det første lange stykke tid var det bestemt ikke sjovt, men man vænner sig til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, sidste år med kun Herman, løste det sig selv ret hurtigt, for han var jo vant til at være ude, men jeg kan næsten ikke have at lille Herman skal være ude hele natten allerede. Måske er jeg bare for blød hihi

   Slet
 2. Hér kattelem i hoveddøren - og så er døren til entreen lukket, så kattene kan komme ind til en lun kurv , men evt besøgende katte kommer ikke længere ind i huset ( ikke at der er mange besøgende tror jeg, ' drengene' holder matriklen ren for konkurrenter)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har overvejet en kattelem, og jeg ender nok med den løsning. Har ingen døre her i det lille hus, så jeg kan desværre ikke gøre som du, men en lem er trods alt en god løsning alligevel. :-) Tak for tippet om halmmåtterne, er ved at undersøge priser og hvor jeg kan få dem sendt fra.

   Slet
 3. Lyder som lidt af en cirkus, men tager sku hatten af for at du stiller op som butler midt om natten for de to misser.. ha ha Håber snart de finder en god rutine igen.

  Knus <3

  P.S: Har en konkurrence på bloggen, hvor man kan vinde gavekort på 200 kr til garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg forkæler dem nok lidt vel rigeligt aehm... ;-) Jeg skal da lige se hvad det er for en konkurrence, kigger over om lidt, knus

   Slet