18 oktober 2015

Stille og roligt oktober går



















Oktober vandrer stille og roligt gennem dagene. Jeg går med den, og nyder at helbreddet er i bedring. Med regnen er der endelig tegn på, at svampesporene er i aftagende, og jeg har dage hvor jeg ikke bruger isposen overhovedet. DET er en lettelse.



Jeg fyrer op i brændeovnen i weekenderne, benytter mig af at jorden er til at arbejde med nu, og får ryddet op i mine bede. Lidt ad gangen og en smule de dage jeg kan.













































Kattene er som regel lige i nærheden, men indimellem gider Holger ikke, og så får jeg bare "glem det" blikket. Hans nysgerrighed sejrer alligevel som regel i sidste ende, når han kan høre at jeg kalder nede fra baghaven. I går lørdag lykkedes det mig endda, at få ham lokket hundrede meter længere væk fra huset end sidst. Hehe..











Fredag fik jeg bagt boller. Køkkenet fik en tiltrængt makeover, og der er nu lidt hyggeligt igen. Jeg vil så gerne forsøge mig med hjemmelavet surdej, så jeg kan bage brød lidt oftere, så det er en af de mørke måneders opgaver til mig selv.







I aftes fik jeg strikket sidste maske på den blå ponchotrøje. Den har været længe undervejs, og har fået lavet ændringer siden jeg slog op. Det skulle have været en lille skulderponcho, men som tiden er gået
er der kommet ærmer på, striberne som blev tilføjet til sidst pga mangel på garn, er pillet af igen, og istedet har jeg lavet en kombiløsning af restegarner. Det ser bedre ud synes jeg. Den er blevet virkelig god, en af mine bedre resultater faktisk, så den kommer til at blive godt brugt inden det igen er tid at tage sommertøj på. Måske jeg endda bruger opskriften som basis for en nummer to af en art...




2 kommentarer:

  1. Den have der er et katte-paradis, er jeg sikker på, det ser så efterårs-hyggeligt ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Om ikke andet så er det nemlig bare en have med muligheder for katte sjov Trunte :-)

      Slet