06 januar 2016

SÅ kører det igen, eller nu kan jeg se tv OG bruge computer som jeg plejer

 

 

 

 

Jeg er på internettet igen. Endeligt og virkeligt savnet.

 

 

Det er jo utroligt, at en uge uden forbindelse kan hensætte en, til en tilstand af rysten på hænderne og nervøse ticks ved øjnene! Ikke desto mindre er det en realitet at der ER ting, som i dag bare slet ikke kan fungere uden nettet. Jeg fik feks sprængt min postkasse til helvede nytårsaften ( i lighed med sådan ca halvdelen af resten af byen..), og det betød at jeg måtte ringe rundt flere steder bagefter for at sikre mig. at et par regninger ikke forsvandt. Normalt ville det kun kræve et par klik at ordne. Postkassen sad i Vestergade, og jeg havde ikke nået at få ændret min adresse hos folkeregistret feks. Adressen SKAL ændres på registrets hjemmeside, og ligeså skal man også i dag registrere ændring på Postdanmarks side. Faneme et problem hvis man ikke er på nettet..

(Esther var hurtig og snuppede et billede, hvilket jeg slet ikke selv havde tanke for)

 

Nå, men de praktisk detaljer er ved at være på plads nu. Jeg mangler bare at melde flytning til SEAS, og så tror jeg den er ved at være der.

 

 

2015-12-27 10.41.39

Selve flytningen er gået godt. Det har været hårdt. Igen. Men det er gået godt. Jeg er for træt til at fortælle i detaljer så i dag er det bare at melde ud at jeg er på igen, OG at meget allerede er på plads her i mit nye hus. Det skyldes i høj grad et besøg allerede første januar, af Esther og hendes kæreste. Der blev gået til den med samling af reoler og skruer i væggene. Selv har jeg knoklet med at få tømt flyttekasser og sat på plads, for at kunne finde fodfæste og genfinde en form for ro i kroppen. Efter to dages kørsel med trailere, tog jeg efterfølgende en del ture frem og tilbage efter de sidste ting, og i går kunne jeg  e n d e l i g t  lukke døren i Vestergade bag mig for sidste gang.

2016-01-02 11.25.43

 

 

 

2016-01-03 14.50.35

Holger og Herman kræver et skriv for sig synes jeg, så dem vender jeg tilbage til senere, men jeg kan da godt afsløre, at de hver for sig har været mærkede af den seneste måneds uro, så jeg ser frem til en hverdag, som igen ikke inkluderer andet end de og jeg. Vi kan bedst lide det sådan kan vi.

18 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage på nettet :)
  Godt du er HELT færdig med Vestergade...det var altså.... UF!

  Som jeg skrev på min blog i et svar til dig...så HAR du da fået nye frø? Hihi...men det har du måske glemt? ;)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det har jeg nemlig, men der ER jo også bare noget helende for sjælen i selve det at sidde foran skærmen og klikke rundt på de forskellige frø og vælge ud og glæde sig og fantasere om indretning af bede og og og.. så jeg skal vil stadig også forkæle mig selv med lidt frøshopping :- )

   Slet
 2. Hvor er det godt at høre, at du er kommet på plads. Både du og misserne trænger til ro på nu. Og jeg kan se, at sofaen er populær (den er da også skøn!) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er begge vilde med at ligge i den, og ærligt talt er den charmerende og perfekt til mit køkken, men den er totaaaaalt vakkelvorn og ikke så rar at sidde i haha :-)

   Slet
 3. Kom lige i tanker om det med postkassen, som åbenbart er et nytårshit blandt tumper... er der ikke noget med, at man skal huske at åbne den (altså lade klappen hænge ned); så kan de ikke sprænge den i stykker??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg ikke, men det er jo et fornuftigt og godt råd, så den husker jeg når næste omgang nytår nærmer sig :-) Mange tak for det råd Mia

   Slet
 4. Dejlig at se du er kommet godt igang igen, der ser rigtig dejligt ud. Hvis du en anden gang er uden net, kan du gå på biblioteket .
  Du har ganske ret i, vi kan ikke undvære at komme på nettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er langt hernede til det nærmeste bibliotek, men nu du siger det kunne jeg have brugt socialpsykiatriens.. nå, men jeg har været så bombetræt at jeg slet ikke har tænkt så langt!

   Slet
 5. Kære Henriette,
  det glæder mig usigeligt at følge med og se, hvilket kæmpe overskud du har lige for tiden. Fantastisk med nyt og sundt hus/bolig - både mere plads og "nye" velkendte møbler. Jeg fornemmer gode og bedre dage i sigte :-)
  Hilsen Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Overskud og overskud.. det er nok mest viljen der har drevet mig ;-) Jeg er mega træt, MEN.. jeg er også lettet og glad. Nu handler det nok allermest om bare at finde ro og tro på, at 2016 bliver et godt år.

   Slet
  2. Hej Henriette, ja jeg ved godt, at "overskudet" skal betales og du helt sikkert har fået en efterregning. Men det er da også flot, at du har klaret så meget alene på "viljen". En flytning er kaotisk, stressende og totalt udmattende - for ALLE, så derfor må du gerne klappe dig selv på skuldrene og sige, at det har du sgu klaret flot :-)
   Hilsen Tina

   Slet
 6. Dejligt med et lille skriv, om at I er kommet godt i gang i det nye hjem med nye/gamle møbler. Fantastisk sofa misserne har indtaget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er de glade for, og så kan de jo fint holde øje med hele køkkenet haha

   Slet
 7. HURRA! Endelig var dere på plass! Jeg har sjekket din blogg flere ganger daglig siden ditt siste innlegg, og det gjør SÅ godt og se at du og kattene er på plass :) Jeg gleder meg virkelig til flere "rapporter" og bilder. Ønsker dere et riktig godt nytt år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sødt af dig, at du holder øje med mig :-) Når jeg har sovet 100 timer bliver livet herinde igen mere regelmæssigt haha. Også godt nytår til dig Livihus

   Slet
 8. Kære Henriette.
  Stort tillykke med dit nye hjem. Jeg har lige som Livihus været ind om din blog flere gange for at se om du skulle være tilbage. Kan godt forstå at du er træt men nu kan du sætte dig ned og nyde dit nye hjem mens du klapper pelsdyrene og planlægger din nye have. Knus og kram til jer alle tre fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet