15 januar 2016

Ros til lægevagten skal gives når den er fortjent..

 

 

 

…vi hører jo kun de dårlige beretninger i pressen.

 

IMG_2336

 

I nat vågnede jeg med en af de grimme migræner, og problemer med at trække vejret. Her fik jeg at mærke, hvordan panik kan være selvforstærkende for jo mere jeg tænkte over at jeg var alene i mørket, jo mere elendigt fik jeg det. Og efterhånden, som jeg fik vildere og vildere tanker om elendighed og pludselig død, jo sværere blev det at trække vejret. Jeg endte med at ringe til vagtlægen. Anede ikke hvad ellers jeg skulle gøre. Den læge der tog telefonen, iøvrigt efter kun et minut eller to, var simpelthen så god at tale med, at jeg er nødt til fortælle om det. Huskede jeg hans navn ville jeg råbe det ud fra alle hustage, alene fordi man ellers kun hører om elendige nattelæger, som begår fejl på fejl.

 

Ham her var rolig, lyttende, forklarende og forstående. Han tog sig tid og var tålmodig. Alt sammen noget som virker, når en lettere panisk borger ringer op fordi hun ikke synes hun kan få luft.

 

Når det er sagt, har jeg lige bestilt flextransport til tirsdag morgen, fordi jeg vil sikre mig at jeg ikke står og ikke kan komme afsted. Vejret er usikkert når man kun har sommerdæk på bilen nemlig. Dagene indtil tirsdag skal bruges på at fokusere på alt andet end årsagen til problemet. Blodprøverne viser ikke tegn på infektion, og så er der kun de to værste muligheder tilbage..

 

Allergi eller røg.

 

Begge lige slemme og begge noget jeg er nødt til at tage alvorligt.

5 kommentarer:

 1. Synes bestemt IKKE om.....
  Måske en eftervirkning efter sengeafprøvingen.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Både det, men det er kommet snigende kan jeg se nu, siden den langvarige omgang jeg var igennem i efteråret. Næsten fire måneder endte det med at tage, hvor jeg var helt smadret af allergi. Jeg erindrer noget om, at svampesporeallergi kan gå i lungerne, så jeg er godt nok en smule opskræmt lige nu, for hvad kan man gøre ved det?

   Slet
 2. En af grundene til at jeg bor sammen med min datter og svigersøn er netop anfald som disse.
  Dem har jeg haft siden jeg var ganske ung.
  Man vender sig aldrig til det..men tror man dør hver gang.
  Det var godt det var en læge der havde tid og tålmodighed til at tale med dig..<3

  God bedring. fra lisbeth

  SvarSlet
 3. Godt lægen var tålmodig og havde tid til dig. Det har man brug for i sådan en situation.
  Tænker på dig.
  Kærlig hilsen
  Esther

  SvarSlet
 4. Det er dejligt, når der endelig er en dygtig og forstående læge :-)
  Migræne skal du jo passe på, den er slem.
  Vi døjer selv med nogle insektbid og voldsom allergiske reaktion herhjemme, nok pga. den milde vinter, hvilket vist er slut nu.
  Jeg krydser fingre for dig og håber du kommer dig godt.

  SvarSlet